2777
2789

چرا نی نی سایت شده تاپیک خیانت، حسادت جاری، افسردگی خودکشی و......

ما اینجا دور هم جمعیم که به هم انرژی مثبت بدیم حالمون خوب شه، نکات و فوت و فن مفید یاد بگیریم

ببینید خارجی ها چقدر ولاگای آشپزی، روانشناسی و.... مفید دارن که باهم تبادل نظر میکنن و چقد خوبه

(لطفاً جبهه نگیرید بیاین خوشگل و کوگولی نظرتون رو بنویسید😁)

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

دقیقا کاملا موافقم 👌

این تاپیک شده جای گفتن بدبختیاشون 😐

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
دقیقا کاملا موافقم 👌 این تاپیک شده جای گفتن بدبختیاشون 😐

منظورم سایت بود نه تاپیک 😁

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام

موافقم

براهمین عضو نی نی سایت شدم تا تجربیاتم و به هم نوعانم هدیه کنم

تاپیک اخرم در خدمت همه خواهرای گلم هستم

هر سوالی بود در خدمتم

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
دقیقا کاملا موافقم 👌 این تاپیک شده جای گفتن بدبختیاشون 😐

آره دقیقا

مثلا اگ یکی ناراحته بجای اینکه تاپیک بزنه وای چقدر من بدبختم میتونه بگه بنظرتون چیکار کنم برای پر کردن تایم و شاد شدنم

اونموقع کلی پیشنهاد خوب هم میگیره

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍
تاپیک بزن ما تبادل نظر میکنیم 😜

😆

سلام موافقم براهمین عضو نی نی سایت شدم تا تجربیاتم و به هم نوعانم هدیه کنم تاپیک اخرم در خدمت همه ...

آفرین به شما خانم فعال😍

آره دقیقا مثلا اگ یکی ناراحته بجای اینکه تاپیک بزنه وای چقدر من بدبختم میتونه بگه بنظرتون چیکار کنم ...

متاسفانه ادم های این دوره زمونه حتی توی بدبختی هم میخوان اول باشن 😐

طرف میاد میگه من زندگیم داره میپاشه یکی دیگه میگه من سالهاست زندگیم پاشیده 😐

خطاب به همه مادرشوهرا عروسا خواهر شوهرا و... خوشبختی یه زن دیگه شمارو بدبخت نمیکنه پس بزارین عین آدم ...

قرار شد مثلا مثبت صحبت کنیم😆 به هیچ جاتون نگیرید

این عکس بچگیشه نگا چ نازه😭🥀

فک کنم تاپیک اشتباه اومدی😂

متاسفانه ادم های این دوره زمونه حتی توی بدبختی هم میخوان اول باشن 😐 طرف میاد میگه من زندگیم داره م ...

و خب سواله چیشد ک به اینجا رسیدیم