2777
2789
عنوان

رفقا من فردا عازم کربلام💞💜💛

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه برا من دعا کنید کربلا رو برام بخوایین یدونم مشهد که به زودی برم پیش امام رضا برا کنکورم استرس دارم می‌خوام برم پیشش آروم شم اما جور در نمیاد همش تروخدا دعا کن از پدرش امام حسین بخواه لیاقت کربلا برام پیش نیومده از امام رضا بخوام کمکم کنه تا لیاقتش برام پیش بیاد💚💚💚

خدایا ‌‌. من در کلبه فقیرانه خود؛🏠 چیزی دارم ؛ که تو در عرش کبیرایت نداری🌾منچون تویی دارم!📿 و تو چون خودی نداری!:)🌼

الهی سفرت سلامت و بی خطر باشه و زیارتت هم قبول باشه

آمین آمین برای دعاهای قشنگی که برامون کردی

خیلی التماس دعا دارم به شدت به دعای خیرتون نیاز دارم , برای بچه هام خیلی دعا کن , یک دنیا ممنون 

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام  

عزیزم ان شاالله سفر خوبی داشته باشی و حاجت روا بشی 

برای ازدواج  منم دعا کن ممنون

خدایا شکرت ❤️ مطمئن باش همون خدایی که یونس رو از دل ماهی نجات داد، خدای شما هم هست ، شما رو هم از غم و غصه نجات میده و دعایت را مستجاب میکنه❤

عزیززززمممممم

اصلا نمیدونم چی بگم... 

نمیتونم چی بگم... 

نفسم حبس شده... نمیدونم چی بگم... 

سلام مولا جاننننن... سلام امام علی جان... 

استارتر جان کاش میشد ببینمت... نامه بدم به دست مولا برسونید.. 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

استارتر دلم گرفته بود...تاپیکتو که خوندم اشکم دراومد 

دعا کن برای منم خیلی گرفتارم خیلی 

به آقا بگو چرا منو فراموش کرده چرا نمیبینه چرا صدام به گوشش نمیرسه 

دعاکن شاید به برکت دعای تو نیم نگاهی کردن به من

یگانه هستم

اسی ترو خدا من دعا کن

سلام من به شاه عالم برسون

بهشون بگو که من ۷سال کنار عشقم سختی و زجر کشیدیم که مال هم بشیم

ترو خدا دعام کن زودتر با عشقم ازدواج کنم😭😭😭😭اسی ترو خدا من یادت نره😭😭😭😭😭😭