2777
2789
عنوان

سایت ninijan

530 بازدید | 5 پست
سلام ..سایت هر روز با لباسای جدید به روز میشه ...ارسال رایگان برای خرید بالای 60000 تومان www.ninijan .com اما امکان جدید سایت اینه که اگه مجموع خریدتون (لازم نیست یک دفعه این مقدار خرید کنید میتونید مثلا تو 3 دفعه خرید به مقدار برسید) به 60 هزار تومن برسه 10% تخفیف ...به 100 هزار تومن برسه 20% تخفیف و اگه به 200 هزار تومن برسه 30 %تخفیف بگیرید .حتی میتونید با دوستانتون هماهنگ کنید و با هم خرید کنید تا از تخفیف بیشتری برخوردار بشید ..شماره من برای اطلاعات بیشتر 09392746996 .............آدرس مغازه برای خرید حضوری و دیدن لباسایی که عکسش تو سایت نیست : شهرک اکباتان فاز 1 بین بلوکa3 و b2 .سوپر 7 پلاک 10 فروشگاه نینی جان .....در صورتی که حضوری تشریف اوردین حتما بگین از نینی سایت هستین تا براتون کارت اشتراک صادر بشه که اون هم مزایای خودشو داره
۱۰ درصد تخفیف برای دوستای نینی سایتی 
سلام عزیزم آره ولی مدیر فنی سایتمون رفته مسافرت انشاا... برگشت سریع میگم براتون ربزاره و بهتون خبر میدم بازم ببخشید
۱۰ درصد تخفیف برای دوستای نینی سایتی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.