2777
2789
عنوان

چطور ثابت کنم کنم خیانت نکردم

1883 بازدید | 28 پست

سلام...من واقعا دارم از فکر و خیال دیوونه میشم خواستم بیام اینجا کمک بگیرم ک رمزم یادم نمیومد مجبور شدم کاربری جدید بزنم

چیکارکردی کامل توضیح بده

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گدر زمان خودش ثابت میکنه نیازی به انجام کار خاصی نیست 

دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔

ازدواج نکردم ...اما رابطم با دوست پسرم همه میدونن از خانواده هامون و تقریبا جدی عه 

تو این مدت خیلی اشتباهات کردم اون واقعا پسر خوبیه و ازینکه دوستم داره مطمعنم

ولی ۲..۳ دفعه شده ک دیده به کسی پیام دادم مثلا یبار قهر بودیم به دوست صمیمیش گفتم ک مواظبش باشه

خب خیلی بدش اومد

جدا از اون چند بار دیگه دیده اما خیانت نبوده هیچوقت

خلاصه با بدبختی قانعش کردم ک هیچوقت با کسی حرف نمیزنم و اونم گفت بهت اعتماد میکنم فقط خرابش نکن

الانم حدود ۸ ..۹ ماهی هست جز خودش با کسی هیچ صحبتی نداشتم اینستا کسی پیام بده همون لحظه بلاک میکنم

هفته پیش یه بحثی کردیم ک جفتمون مقصر بودیم واسه همین هیچکدومم نیومد معذرت خواهی

۱ هفته نبود و پیامم نداشتیم

تا دوروز پیش دوستش پیام داد منم فکر کردم ک از طرف خودش اومده (این دوستش خیلی اعتماد داره قبلا هم گفته بود اگه با این جت کرده بودی چیزی نمیگفتم)

منم جوابش دادم دیدم چون ۱ ساله از دوست من خوشش میاد واسه اون پیام داده کلی راهنمایی کردم ک از فکرش بیاد بیرون و اینا چند ساعت طول کشید بعدشم گفت ب رلت بگم ک پیام دادم گفتم بگو من کار اشتباهی نکردم

فرداش پیام داد و یکم حرف زدیم ک رابطه رو بهتر کنیم و این دفعه اشتباهات تکرار نکنیم خوشحال شدم ک اشتی کردیم

اما غروب بهم زنگ زد جوابش دادم دیدم خیللییی عصبانیه گفت هرچی ازم داری پاک کن حالم ازت بهم میخوره من زبونم بند اومده بود واقعا نمیدونستم چکار کنم 

گفت تویی ک جواب اینو دادی معلومه اون ۱ هفته ام با کسی دیگ حرف زدی و هرچی توضیح دادم باورش نشد