2777
2789
اینجا که همه عشق جغدن تمام عکسا و مجسمه هاشون جغده
بی بی شاور دخترم هم نمادش جغد بود
کلا جغد رو نماد خوش شانسی میدونن
جاریم تو یه مغازه کار میکنه از این جور چیزای تزئینی دارن برا فروش میگه مردم خفه کردن خودشونو با جغد
اون اوایل بد میدونست ولی حالا خودش هم عشق جغده
من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سمیرا جون فقط اینو بهت بگم شب عروسی عمم من تقریبا هفت ساله بودم .یه همسایه ی پیر داشتیم وقتی اومد تو مجلس نشست یه جغد گرفته بود تو دامنش باور کن عمم داشت دق میکرد میگفت من دیگه بدبخت شدم فت اخه این چه کاریه چرا جغد اورده تو عروسی ؟ منطقه ای خونمون بود خیلی سرسبز بود تو هر خونه کمش 5تا درخت گنده بود این خانومم جوجه ی جغد رو از تو حیاطش گرفته بود .اما بهت بگم خوشبخت تر از عمم دیگه نیست دوتا دختر داره یکی دانشجویی پزشکی یکی هم امسال کنکور داره هر دو تیز هوشن .شوهرش بهترین ادمیه که دیدم .جانبازه .
و من یتوکل على الله فهو حسبه ((هر کس به خدا توکل کند خدا او را کفایت مى کند)).اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌷🌷🌷
در ضمن تو فرهنگ ما میگن جغد شومه من تو کارتنای دخترم دیدم که جغدا اکثرا دانشمند و خیلی عاقلن .
و من یتوکل على الله فهو حسبه ((هر کس به خدا توکل کند خدا او را کفایت مى کند)).اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌷🌷🌷

سلام دوستان 

من ۷ سال پیش درست روز بله برون خودم تو بالکن خونمون دوتا جغد دیدم که صدای عجیب غریب در میووردن

من چند روز بعدش عقد کردم و بعد ۱ ماه جدا شدم و الان درست ۷ ساله که نمیتونم ازدواج کنم یعنی پیش میاد فرصتش ولی نمیشه به نتیجه ای نمیرسم و از اون روز هیچ مراسم شادی و اتفاقای خوب تو خونمون نیوفتاده من دختر خرافاتی نیستم ۷ سال بود که نمیتونستم قبول کنم که جغد شومه ولی کم کم مطمئن شدم 

اینم اضافه کنم من به دختر خوش قیافه و تحصیل کرده هستم و خانواده خوبی دارم 

اینو گفتم که فکر نکنین زشتم که موندم رو دست😄

اگه نظری انتقادی دارین حتما بزارین چون من خیلی در این مورد تحقیق کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم 

دیشب یعنی نصف شب دوتا جغد اومده بودن تو حیاطمون یکیش نشسته بود جلو در خونه یکیشم روی در حیاط و قبل ا ...

خب الان اتفاق خاصی افتتده؟ امرورم خونه ما اومده شما چیکاکردین

دیشب یعنی نصف شب دوتا جغد اومده بودن تو حیاطمون یکیش نشسته بود جلو در خونه یکیشم روی در حیاط و قبل ا ...

چند ماه پیش من خواب جغد دیدم ی جغد خیلی بزرگ رو خونه ما و همسایمون دور میزد چند روز بعدش برادرمو کشتن و ی اتفاق خیلی خیلی خیلی بد برای خانوادم افتاد اونقدر بد ک کل خانوادم از هم پاشید دقیقا همونجایی ک تو خواب دیدم اتفاق افتاد حتی همسایمونم درگیر این مصیبت شد 😢😢تو رو خدا این چیزا رو دست کم نگیرید نگید خرافاته خرافات نیست بخدا هیچ چیز خرافات نیست ن خواب خرافاته ن این جغد و اینجور چیزا صدقه هم جلو این چیزا رو نمیگیره 😭

سلام دوستان  من ۷ سال پیش درست روز بله برون خودم تو بالکن خونمون دوتا جغد دیدم که صدای عجیب غر ...

یکی دیدن جغد یکی زوزه کشیدن سگ خرافت نیست و باعث مرگ و مصیبت میشن اینا رو خودم تجربه کردم قبل این ک برادرمو بکشن هم خواب جغد دیدم هم زوزه سگ رو شنیدم و متاسفانه اتفاق خیلی بدی افتاد برامون نمیدونم چرا بعضیا اصرار دارن بگن خرافاته