2777
2789
عنوان

بیاید درد ودل کنیم

176 بازدید | 7 پست

راست میگن خدا جای حق نشسته پس کو کجاس چرا جواب ظالم هاشو نمیده خونواده شوهرم بچه الکلی شو  نگو مریضی اعصابم داشت اوردن انداختن سرم گفتم بزار زندگیمو کنم اسمم دوتا نشه روز به روز سواستفاده شون بیشتر بیشتر شد لاغر شدم غم وغصه وجودمو برداشت هر روز کتک خور تحمل نداری ومستاجری افتاد رو سرم آخرش یه دعوای بزرگی افتاد سر الکل خوردنش قهر کردم طلاق بگیرم شبونه خونمو تحویل دادن جهازمو لباس هامو بردن گم وگور کردن خونواده لجنشم خیلی خیلی خوشحاله دست من هیچی نرسیده وسایلمم صاحب شدن پیش همه میگن داریم طلاقش میدیم خدا کجاس چرا جواب این عوضیا رو نمیده دارم دق میکنم از غصه

ای مادر

چقدر حال همه بده

❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️ گویند علی میزده صد وصله به کفشش// ای کاش دل خسته‌ی من کفش علی بود❤️💚بابا علی💚قلب من به عشق شما می تپه، خودت هم اینو میدونی..دوستان من باردار نیستم، مجردم این تیکر آرزومه..دعا کنید به آرزوم برسم خیلی حیاتیه💚💚💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر شرایط زندگیتون به همین حدی که میگید بد بوده گور بابای رخت و لباس جانتون رو نجات بدید و برید به زندگی جدیدتون برسید.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.

حق گرفتنیه عزیزم💙

تا حد زیادیم این دنیا شانسیه

حالا شانس تو این بوده گلم... تنها کاری که از دستت برمیاد اینه که خودتو نبازی و بلند شی یه کار هرچند کوچیک هرچی از دستت برمیاد بکنی🌻

در کل متاسف شدم. امیدوارم حالت زودتر خوب بشه

دلم وسایل هامو نمیخواد فقط دلم میخواد خدا جواب آدم بدهاشو بده

خدا کار خودشو میکنه نگران نباشید. زمانش معلوم نیست حتی ممکنه متوجه جزای کارشون نشن ولی خدا نه از گناه کسی بدون توبه میگذره و نه ذره ای پاداش رو کم میذاره. شما به زندگی خودتون برسید و به خدا اطمینان داشته باشید اون کار خودشو بلده.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.