2777
2789
عنوان

قرص خواب آور

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 32 پست
دمت گرم🤣

من همه رو امتحان کردم ۲۰ساله 

قرص خواب فقط ملاتونین 

ایرانی داره خیلی ارزانه نیم ساعت قبل از خواب

خارجیش دونه ای هزار تومنه زیرزبان می زاری آب نشده رفتی

بقیه قرص اعصابند که یکی ار عوارضشون خواب آور بودنه همشون یه ضررهائی دارن

ملاتونین (یا واناتونین اسم تجاری برخی مارکها) عالیه 

هورمون خوابه

ان شاء الله یکی مثل خودت نصیبت بشه        ببین دعات کردم یا نفرین  ⛔دغدغه و مطالعات: پزشکی، تغذیه صحیح، نسخه های کاربردی طب سنتی 🔴 از طب سنتی نسخه ها و توصیه های کاربردی و مختصر قابل انجام رو میگم در مورد اصلاح طبع و مزاج و...صحبت نمی کنم ⭕آزمایش غیر بارداری و خیلی تخصصی نباشه بتونم راهنمائی می کنم ⚫در مورد حقوق و فقه هم مطالعاتی دارم و وارد میشم ولی ادعائی ندارم ✔ برای هر فرد درمانهای پزشکی نوین مشخصه و حتی الامکان توصیه می کنم خط اول و ضرورت هست اما در کنار آن نسخه های کاربردی و سهل الوصول طب سنتی را به عنوان مکمل توصیه می کنم منتهی اصلاح سبک زندگی و تغذیه صحیح و اصولی را لازم می دانم نخوردن کارخانه ای ها از روغن جامد و مایع تا نمک یددار و قند و شکر و کنسروجات و مربا و ترشی و دلستر و دوغ و نوشابه🔴 نخوردن مایعات نیم ساعت قبل تا دو ساعت بعد از غذا + خوردن میوه و سبزیجات، گوشت گوسفندی، لبنیات محلی مطمئن، روغن ذرت خالص، زیتون، حیوانی ، نان سنگک و هر چیز طبیعی را توصیه می کنم🚩غذای تو دوای تو باشد
جفت دارو یکیه از لحاظ ساختاری یکیه  نگران نباش  فقط  یه نکته اینجا هست  گاهی ...

ممنونم عزیزم بابت وقتی که گذاشتی خیلی ممنونم از نگرانی درم اوردی

انشالله حاجت روا بشی❤️

تن نمیدهم به تاریکی        من پر از روشنی ام♥️✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان