2777
2789
عنوان

قرص خواب آور

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 32 پست
بگو برای پدر یا مادر بزرگ .... میخوام   اومده خونمون یه قلمو نیاورده  ارامش شبها نداره&n ...

دمت گرم🤣

آقایون داداشام لطفا زیر خط فقر یکم دوستانه تر بشینید بقیه هم جا شن راستی دوستان چهار درصدیی که بالای خط فقرن ، احساس تنهایی و پوچی و خطر نمیکنین؟🤔چطوری نمیترسین تنهایی بالای خط فقر زندگی میکنین اصن بالای خط فقر ی حس عجیبیه مث بیابون برهوت میمونه کسی توش نیست😐 چیه نکنه تویی ک داری میخونی هم از خودمونی کلک😂 اصن چرا همه چی ایقد گرونه؟😒چرا من چاقم؟🙄 چرا من تو تابستون باید ساعت هشت صب کلاس داشته باشم؟😐چرا وقتی ازدواج کردی بعد از چند سال میای عکستونو میذاری میگی من و شوهرم ب هم میایم یا ن؟🤦حالا مثن ب هم نیاید میخوای چ کار کنی اسی جون؟طلاق میگیری گلم؟😒 فقط اعصاب خودتو خراب میکنی😁  چرا ترامپ زیر چشماش ایقد سفیده؟😑چرا تو داری امضامو میخونی؟😂چرا به هایده میگن یه خواننده ی لس آنجلسی...؟چرا کرمانشاهیا بعد از دوسال هنوز خونه ندارن ؟چرا امسال سیل اومد؟چرا نذاشتن جنازه ی فرهاد توی ایران خاک بشه؟چرا سزارین توی ایران اختیاری نیست و زنان حامله برای ب دنیا اوردن فرزند باید کلی استرس داشته باشن؟🙁 چرا انقدر ب حرف دیگران اهمیت میدیم؟ چرا اهواز هوا نداره؟چرا مردم تو فقر و گرسنگی دارن زندگی میکنن؟چرا ؟ چرا ؟چرا...؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرص های خواب آور فروشش فقط با نسخه پزشک هست  اون پوکساید که دوستمون گفتن شاید بهت بدن  و ...

وافعا خیلی بد خوابم به زور خوابم میبره هی میپرم از خواب... 

آقایون داداشام لطفا زیر خط فقر یکم دوستانه تر بشینید بقیه هم جا شن راستی دوستان چهار درصدیی که بالای خط فقرن ، احساس تنهایی و پوچی و خطر نمیکنین؟🤔چطوری نمیترسین تنهایی بالای خط فقر زندگی میکنین اصن بالای خط فقر ی حس عجیبیه مث بیابون برهوت میمونه کسی توش نیست😐 چیه نکنه تویی ک داری میخونی هم از خودمونی کلک😂 اصن چرا همه چی ایقد گرونه؟😒چرا من چاقم؟🙄 چرا من تو تابستون باید ساعت هشت صب کلاس داشته باشم؟😐چرا وقتی ازدواج کردی بعد از چند سال میای عکستونو میذاری میگی من و شوهرم ب هم میایم یا ن؟🤦حالا مثن ب هم نیاید میخوای چ کار کنی اسی جون؟طلاق میگیری گلم؟😒 فقط اعصاب خودتو خراب میکنی😁  چرا ترامپ زیر چشماش ایقد سفیده؟😑چرا تو داری امضامو میخونی؟😂چرا به هایده میگن یه خواننده ی لس آنجلسی...؟چرا کرمانشاهیا بعد از دوسال هنوز خونه ندارن ؟چرا امسال سیل اومد؟چرا نذاشتن جنازه ی فرهاد توی ایران خاک بشه؟چرا سزارین توی ایران اختیاری نیست و زنان حامله برای ب دنیا اوردن فرزند باید کلی استرس داشته باشن؟🙁 چرا انقدر ب حرف دیگران اهمیت میدیم؟ چرا اهواز هوا نداره؟چرا مردم تو فقر و گرسنگی دارن زندگی میکنن؟چرا ؟ چرا ؟چرا...؟
درضمن وابستگی نمیاره نگران نباش  ده سال تو داروخانه کار کردم  هر سوالی داشتی بپرس

مرسی عزیزم

عوارض نداره؟ 

مرسی عزیزم عوارض نداره؟ 

نه 

فقط زیاده روی نکن 

اگه واقعا خوابت نمیبره  یا ارامش نداری بخور 

درغیر اینصورت نخور 

من خودم مشکلی پیش بیاد عصبی میشم.  دست چپم یا فک صورتم درد میگیره 

مسکن نمیخورم 

سعی میکنم بباهاش کنار بیام 

ولی وقتی میبینم شب خو.اببم نمیبره  واقعا ....

دیگه اخرین راه 

یه دونه پنج میل  میخورم 

دردم فروکش میکنه وخوابم میببره

نه  فقط زیاده روی نکن  اگه واقعا خوابت نمیبره  یا ارامش نداری بخور  درغیر این ...

مرسی گلم لطف کردی

جانم  بتونم راهنماییت میکتم

ممنون گلم من برا تهوعم دکتر دمیترون داده سعی میکنم زیاد نخورم ولی در هفته ۴ بار اینا میخورم امروز رفتم داروخونه اندانسترون داد همونه؟یا قوی تره؟

تن نمیدهم به تاریکی        من پر از روشنی ام♥️✨

ممنون گلم من برا تهوعم دکتر دمیترون داده سعی میکنم زیاد نخورم ولی در هفته ۴ بار اینا میخورم امروز رف ...

اندانسترون 

قویتر نیست 

ولی سریع تر عمل میکنه وعوارض خیلی کمتره 

خودت خواستی؟؟یا داروخانه سر خود تعویض کرد ؟؟ 

وافعا خیلی بد خوابم به زور خوابم میبره هی میپرم از خواب... 

ببین دلیل بد خوابیات چیه 

شاید سرت میکنی تو گوشی یا تلویزیون نگاه میکنی قبل خواب 

شاید کافئین مصرف میکنی 

دلیلشو پیدا کن اول

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
اندانسترون  قویتر نیست  ولی سریع تر عمل میکنه وعوارض خیلی کمتره  خودت خواستی؟؟یا د ...

نه گف همونه سر خود داد من نگرانم یکم 

ولی واقعا گاهی اوقات تا قرص نخورم حالم خوب نمیشه بنظرتون دمیترون بگیرم یا همینو بخورم؟

تن نمیدهم به تاریکی        من پر از روشنی ام♥️✨

نه گف همونه سر خود داد من نگرانم یکم  ولی واقعا گاهی اوقات تا قرص نخورم حالم خوب نمیشه بنظرتون ...

جفت دارو یکیه از لحاظ ساختاری یکیه 

نگران نباش 

فقط 

یه نکته اینجا هست 

گاهی اوقات که نه بیشتر وقتها 

یه دارو با همون اسم وشرکت سازنده بیشتر رو شخص تاثیر میزاره 

برای یکی دیگه نه....

مثلا من قرص سرماخوردگی دکتر عبیدی میخورم زود خوب میشم وتاثیرش برای من عالیه  ولی اگه ساخت یه شرکت دیگه رو بخورم انگار نه انگار ...درصورتی که  ممکنه برای شما تاثیرش کمتر یا بیشتر باشه 

بخاطر همون بیشتر اشخاصی که میان دارو میخرن 

تاکیید دارن حتما همین شرکت یا همین نوشته باشه 

وواقعا هم حق دارن 

حالا ضرری نداره عزیزم 

یبار امتحان کن 

خودت رو زیر نظر بگیر 

ببین نتیجه مثبت داره یا نه 

اگر بهتر بود که چه بهتر 

اگر تاثیرش کم بود نسبت به دمیترون 

برو مجددا بگیر دمیترون