2777
2789
شوهر منم اوایل نامزدی اینجوری بود رفتم پیش مشاور گفت این رفتار آقایون اوایل ازدواج طبیعیه چون به شدت ...

من حتی اجازه ی خرید رفتن با مامان بابامم نداشتم...تا این حد! فقط و فقط با خودش 

فامیل هم که ابدا 

💖..من حتی قلبمم منت تپیدن بذاره درش میارم..💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عوض نمیشه مثل سگ پشیمونم از بارداریم اگه الان‌بگم سقط صدتا میریزه رو سرم😭

سقط شما به بقیه چه ربطی داره گلم 

تو خودت میدونی چه مشکلی داری بقیه نمیدونن من نمیگم سقط ولی حداقل تصمیم درست برا زندگیت بگیر

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
چجوری دفاع کنم اخه

خیلی راحت

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡
تقصیر خودتونه،که مثل بچه ها اون باید بذاره یا نذاره،منم اگر شوهرم انقدر...باشه ازم اجازه بگیره محدود ...

دلم نمیخاد تنها پاشم برم خونه اینو اون، دلم مبخاد مثل بقیه زنوشوهرای دیگه کناز هم بریم خونه خاهرم داییم یا کسی دیگه، اگه تنها برمم دیگه اجازه نمیده توخونه بیام 

عوض نمیشه مثل سگ پشیمونم از بارداریم اگه الان‌بگم سقط صدتا میریزه رو سرم😭

والا من میخاستم بگم سقط کن

گفتم میخورن منو

بابای خوبی نیست بچتو بنداز

دانت سرویس میشه اگر از آدم مصخرف بچه بیاری

تا پای گوووور دور از جون دهنت سرویسه

شوهر منم اوایل نامزدی اینجوری بود رفتم پیش مشاور گفت این رفتار آقایون اوایل ازدواج طبیعیه چون به شدت ...

ولی فکر نکنم این درست شه عزیزم😔این ترس از دست دادن نداره عقده داره خوشش میاد باهمه قهر کنه و بهونه بگیره

دلم نمیخاد تنها پاشم برم خونه اینو اون، دلم مبخاد مثل بقیه زنوشوهرای دیگه کناز هم بریم خونه خاهرم دا ...

تو هم باش نرو خونه اقوامش🤷🏻‍♀️اگرم تنها رفت راهش نده تو خونه

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
والا من میخاستم بگم سقط کن گفتم میخورن منو بابای خوبی نیست بچتو بنداز دانت سرویس میشه اگر از آدم ...

راهشو بلد نیستم

بکی دوهفته پیش یه چندتا استکان رازیانه خوردم یه جسم ۲۰ کیلویی رو روزی یساعت میزاشتم رو شکمم ولی خونریزی داشتم سقط نشد رفتم سونو‌گرافی گفت سالمع پسرم هس😔

فکر کنم فقط باقرص بشه که بلد نیستم جاشو