2777
2789

خسته شدم از زندگی یکساله ازدواج کردیم باهیچککککس از اقوامم نمیزاره رفتو امد کنم میگه فقط مامان بابات و داداش مجردت، هی میگفتم زمان بگذره بهتر میشه ولی این روانی انگار خوب شدن تو کارش نیس😔خسته شدم از تنهایی خسته شدم از بی کسی امروز سر همین بحث کردیم و گفتم دیگه نمیتونم تحملت کنم طلاقمو میگیرم ازت و باهاش قهر کردم😔

ولی چیکار کنم سه ماهه باردارم😭نمبتونم اقدامی کنم تحمل این همه زور گوییشم ندارم

بگین چه خاکی به سر کنم

چرااا؟😐

اسیر گرفته؟

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب از حقت دفاع کن اجازه ندع واست تصمیم بگیره

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡

تقصیر خودتونه،که مثل بچه ها اون باید بذاره یا نذاره،منم اگر شوهرم انقدر...باشه ازم اجازه بگیره محدودش میکنم

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

شوهر منم اوایل نامزدی اینجوری بود رفتم پیش مشاور گفت این رفتار آقایون اوایل ازدواج طبیعیه چون به شدت ترس از دست دادن همسرشون دارن ، زمان بگذره درست میشه

تا بچه دار که شدم درست شد! دیگه اصلا نمیگه کجا برو کجا نرو 

هرهفته برنامه دورهمی دوستانه داریم با دوستام بیرون کافی شاپ... خرید....

💖..من حتی قلبمم منت تپیدن بذاره درش میارم..💖