دیگه زنان جامعه اسلامی ساده هستن هر کسی دوس داره باهاشون بازی میکنه کلیپس گنده مد م ...
گریم مسلمون نبودیم همه مثل هم نیستن بس کنین اه من خودم طبق مد همیشه پیش میرم خانوادمم مذهبی نیستن و تو زندگی دیگران دخالت نمیکنم شما دوس نداری میتونی انجام ندی نه اینکه بیای بگی ما ساده ایم😏
والا شورشو دراوردن هرکی یه نظری داره نمیدونم چرا بعضیا ب خودشون اجازه بی احترامی میدن منم نماز نمیخو ...
واااا چته بنده خدارو خوردین
اونم نظرشو داد و در واقع اطلاع داد شاید اسی نمیدونست.... چته اینقدر سر یه کامنت که گفت نمیشه با کاشت غسل گرفت اینقدر گارد میگیری خب اگه تو چیزیت نیست و جون خودت ایطوری که میگی هستی باید رد بشی برییی
والا تو کامنتش چیزی ندیدم حتماا یه مشکلی داری تو والاااا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واااا چته بنده خدارو خوردین اونم نظرشو داد و در واقع اطلاع داد شاید اسی نمیدونست.... چته اینق ...
الان ک خودت گارد گرفتی حرف من اینه هرکی یه عقیده ای داره نه اینکه یکی بیاد عقایدشو به همه فرو کنه کسی که ارایش میکنه ناخون میزنه سادس؟؟؟ خیلی مسخرس شما چون باهاش همنظری دلیل نمیشه بیای بی احترامی کنی دیگه هم کامنتمو ریپ نزن
اصلا یکی مسلمون نیست بابابتوچه ب اون چه چرا میان تاپیک بقیه رو بهممیریزن متاسفم براشون. بحث نکن ب ...
ببین هرکی عقیده شو بگه اوکیه ولی بعضیا میان بازور و عصبانیت میگن عصابمو بهم ریختن دیگه بعدشم اونایی ک میخوان به زور عقایدشونو فرو کنن میتونن نیان اینجور تاپیکا مثل من ک توی تاپیکا مذهبی اصلااا نمیرم به منم تفکرات اونا ربط نداره