2777
2789

دوستانی ک نمیدونن بنده یک سال و یک ماهه قهرم منزل پدرمم،خواهر شوهرم زن داداشم میشه،از اول سعی کردم انقد ارتباطم رو با برادرم محدود کنم ک لطمه ب زندگیشون تو دوران قهرم نزنم،ما تو مراحل مشاوره های طلاقیم و یک ماه دیگ نامه میدن برا دادگاه،پیشنهاد مشاور وقتی دید ب شدت زندگی ما درگیره این بود ک دوماه صبر کنیم و الا ۱.۵ ماه پیش نامه مارو میداد دادگاه تو این فاصله پیشنهاد مشاور من با همسرم حرف زدم ک ایشون جواب نداد و من رو بلاک کرد مجدد ب پیشنهاد مشاور باهاش قرار گذاشتم ک نیومد.... پدرم روز عید قربان برادرم و خانمش رو دعوت کرد من چون خانم برادرم بهم تهمت زده بود واقعا دوست نداشتم ببینمش برای همین رفتار خیلی معمولی داشتم،بی احترامی نکردم اما در حد سلام و خداحافظ....دیشب برادرم به پدرم گفته ک هلن چرا زن من رو تحویل نگرفته چرا بدرقه نکرده چرا باهاش دست نداده... من ب خانوادم اعلام کرده بودم ک ما توی جنگ اعصابیم مراحل طلاقه اگر میخواین عروستون رو ببینید برید منزلشون ولی اینجا اومدن عواقب خوبی نداره....دیشب پدرم میگفت باید بری منزل ایشون و ازش عذر خواهی کنی... و به خاطر اینکه گفتم انقد توی زندگی من دخالت نکنید پدرم شروع کرد ب فحش دادن های رکیک و کتک و ناسزا....من همیشه شماتت میکردم کسایی ک کتک میخورن رو ولی از دیشب جوری افتادم زمین ک نمیتونم از بدن درد از جام بلند شم.... تا کی تحمل کنم این حجم از اهانت رو؟

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

عزیزم🥺🥺🥺

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

بعد جدایی مستقل شو نمون خونه پدرت 

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متأسفانه خانواده نرمالی ندارم و امکان جدا شدن ندارم باور میکنی حاظرم تو اتاق بمونم از خونه بیرون نرم فقط جنگ اعصاب تموم یشه

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

عزیزم خیلیا شرایط مستقل شدن ندارن حتی خانواده ها اجازه نمیدن

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
عزیزم🥺🥺🥺

اینا باور ندارن ک شوهرم من رو نمیخواد... به چه زبونی بگه ک همه باور کنن

من دارم جدا میشم خانوادم جراعت نمیکنن بهم یه کلمه چیزی بگن چون میگم یکاری نکنین از این خونه برم 

من ۶ ماهه درگیر طلاقم 

پایان سال 1402 بیماریم تموم شده   لیسانسمو گرفتم  شاغل شدم  طلاقمو گرفتم با تمام حق و حقوقم  تهمتی که منو به دادگاه انداخت رو به تنهایی ردش میکنم  ارزوهامو تو امضا نوشتم که روزی که رسیدم بهش پایینشو امضا کنم و بنویسم بهشون رسیدم  

درسته کاملاااااا حق با توعه 

خیلی بزرگی کردی که نزاشتی به زندگی داداشن لطمه بخوره 

اما شاید بهتر باشه مثل خودش رفتار کنی 

اینجور حداقل از لحاظ ذهنی اروم تری 

و همه چی رو سر تو خراب نمیشه ....

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
طلاقتون توافقیه؟؟؟؟ چون مشاوره رو بیشتر ب توافقیا میدن ب ماک نگفتن

خیر ایشون تقاضا دادن

من دارم جدا میشم خانوادم جراعت نمیکنن بهم یه کلمه چیزی بگم چون میگم بکاری نکنین از این خونه برم  ...

چقددددددددددد دنبالت گششششششششتم من وای خوبی؟؟؟؟؟؟

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

درسته کاملاااااا حق با توعه  خیلی بزرگی کردی که نزاشتی به زندگی داداشن لطمه بخوره  اما ش ...

من فقط میخوام ی گوشه سالم و بدون تنش نفس بکشم زندگی هم مال خودشون کجای کارم ایراد داره؟