2777
2789
عنوان

بعضی زنا خیلی بی شرفن والا

443 بازدید | 21 پست

امروز یه جای شلوغ رانندگی میکردم شوهرم و پسرمم بودن بعد یهو یه دختر پیاده از پشت یه ماشین دیگه اومد جلو من تو دیدم نبو زدم ترمز یهو دختر شروع کرد فوش دادن بهم که کوری منو نمیبنی کثافت بیشعور این حرفا  یعنی اینقد شوک بودم از رفتارش گفتم دهنت ببند را افتادم واقعا بعضیا دخترا دهنشون باز کنن چی میباره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با این که رفتار خوبی نداشته ولی چه ربطی به دختر بودن داره بی شعور بی شعوره دیگ 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

اونو تجربه نداشتم 

ولی من سمت اکیپای دخترای دبیرستانی نمیرم اصلا راهمو کج میکنم 

احساس میکنم شمشیر به دست آماده ی حمله ان 

نمیدونم چرا حس بدی دارم 

اگه جوابتو ندادم به این نتیجه رسیدم که در برابر فهمیدن مقاومی  😑

آره منم یبار با زن عموم بودم. زنه با قفل فرمونش اومد پایین که بیاد سمت ما🤕

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

چی بگم بهت که چند تا فاحش... جلوی یه تاکسی رو گرفته بودن و بسته بودن به رگبار که چرا میخوای کرایه از ما۱۰ تومن بگیری خدا شاهده به حرفایی میزد که من سرمو ببرن به کسی نمیگم  معلوم بود سالم نیستن اهل قضاوت نیستم ولی واقعا بودن

بعد که بحث تموم شد وایستاده بودن و کلی فحش میدادن به مردم عادی 🤦

منم دید به حرفی پروند خواستم بزنم دندوناشو خورد کنم 

خدایا شارت شیوسه!🙃در هه رو با حوصلت نارم ترین حالت ممکنم⁦⁦👌🏻⁩شارت بشیوه چیست؟یعنی زندگیت مختل بشه،نه آب داشته باشی نه غذا،نه خواب داشته باشی نه بیداری آرام،کاملا لیوه بشی😅⁦♥️⁩خدا کارمو کارمو وه بنده های دَم دِردَه لَچِرِت ننداز🙂😂ای کآربری که قضاوت میکنی و میری تاپیکامو شخم میزنی تو میتونستی یه گوشه ای از زندگیم باشی وای عه دیز😔😂هم اکنون در سراسر لرستان و مشکل کولر ها:پمپ بزه،خو ایسه موتورن روشه کو،بزه دور تند،خاموش که،هوو وراز واتونم،مر کری ها گوم خاموش کو⁦⁦⁦👌🏻⁩😂کسی که د مین سایت دل منن اشکنی فکر میکی سیم مهمی گگه؟🤨چک چنه گپو:سیم عزیزی،نه چن خومی⁦ روبه😜دلم از دوریت خِرتپوس شده😔😂تعریف عع وژم نوعه ع ایل لکستان و لرستانم😍😎و در من دختریست که هر روز بیشتر از قبل پرچه شرش می آید😌⁦✌🏻⁩م نزانم چ موشی ولی زانم لیوتم🤗⁦♥️⁩عشق دو پا و هلیکوپتری 😎⁦✌🏻⁩
چی بگم بهت که چند تا فاحش... جلوی یه تاکسی رو گرفته بودن و بسته بودن به رگبار که چرا میخوای کرایه از ...

نمیدونم گاهی میگم حتما من عین ماست زنا تو موقعیت خوب دهن باز میکنن من اوج فحشم گم شو هست

نه خوب مردا تابحال اینجور پرخاش نمیکنن احساس میکنم بدشون میاد یه زن پشت ماشین نشسته

من که فکر نمیکنم خانمی بدش بیاد یه خانم دیگ پشت فرمون بشینه این طرز فکرت به خاطر اینه که تاحالا با مردی تصادف نکردی یه جور هوچی گری میکنن که نگو 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

ناراحت نباش از ماست که بر ماست منم یه بار از داخل خیابون میخواستم وارد میدون بشم یه دختر از تو میدون پرید وسط خیابون ترمزم گرفتم دهنشو باز کرد هرچی دلش خواست گفت و رفت 

و خدایی که به شدت کافیست.......