من قبلا وقتی عصبی میشدم معدم درد میگرفت جوری که تا دو روز اصلا نمی تونستم لب به غذا بزنم هر سری که عصبی میشدم یا استرس بهم وارد میشد اینطوری میشدم تقربیا دو ماه پیش وقتی که امتحان ترم دوم شروع شد معده دردم شروع شد اما مثل همیشه نبود از اون موقعه تا حالا هر وقت غذا میخورم حتی چند لقمه معدم درد میگیره و حالت تهوع میگیرم توی این دو ماه 6 کیلو کم کردم اصلا نمیتونم غذا بخورم شما راهکاری ندارین؟ خواهش میکنم اگه دارین بگین 🙏 🙏
😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم احتمالا دیواره ی معدتون التهاب پیدا کرده یا زخم شده بهتره برید تحت نظر دکتر 🌱 سلام عزیزم🌱ا ...
هییییییییی خانواده ام فکر میکنن الکی میگم مامانم که میگه خودت خوب میشی بابام فکر میکنه خودم و لوس میکنم اما همین چند روز پیش مادر بزرگم گفت معدم درد میکنه مامانم سریع بردش دکتر هیچیش نبود اما من دو ماه روز و شب ندارم کسی اهمیت نمیده
خوب درد اصلی اینه که اجازه ندارم تنها از خونه بیرون برم 17 سالمه ولی هر جا برم باید با مادرم برم اونم که قبول نمیکنه شاید باور نکنی ولی بعضی وقتا که باهام میاد بیرون از بابام پول میگیره میگه به خاطر بچه ات میرم بیرون نامادریم نیست ولی نمیدونم چرا اینطوری رفتارمیکنه