2777
2789
عنوان

سنجش کلاس اول ببخشید یه سوال دارم

271 بازدید | 10 پست

یکشنبه پسرم سنجش داره برای کلاس اول بردیم قیلش واکسن بزنه چون هفته قبل یه مریضی گرفته بود سرخک یا شبیه ش دکتر گفت تا یه ماه نزنه حالا سنجشش انجام میشه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش مرخصی گرفتم نگرانه اینم انجام نشه دوباره الاف بشم مرکزشم یه کم دوره از خونه

والا منم انتظار داشتم چندروز بدوم دنبال کاراش ،چون شنیده بودم یه روز ببری تست هوشش یه روز بینایی سنج یه رو دکتر برا قد و وزن،

ولی خدا خیرشون بده همه رو تو یه مدرسه جمع کرده بودن یه ساعته انجام شد

..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
حالا چکار می کنن؟ 

من تو اتاق نبودم ولی یه سری کلمه میگن بچه تکرار کنه،شنوایی سنج و بینایی انجام میدن،چندتا حرکت ورزشی و 

یه مقدار تست هوش

..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
عزیزم میشه بپرسم چه حرکت های ورزشی تو سنجش کلاس اول از بچه تون خواستند؟؟؟؟

یکیش پرتاب توپ بوده،پسرم تعریف کرد ک خانمه تو انداخته من گرفتم،من انداختم اون گرفته