2777
2789
عنوان

نمیدونم باید از دست شوهرم ناراحت بشم یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 1442 بازدید | 108 پست
ن تلفنی حرف نزدیم فقط چت کردیم

ببین فعلا و تا اشکار شدن حقیقت ، دو راه موجوده:

۱-عکس العملی نشون ندی کلا و دندون رو جیگر بذاری

۲- رک و راست زنگ بزنی با شوهرت صحبت کنی ، بدون موضع گیری منفی ، بگی قرار بود بیای دنبالم چرا نیومدی منتظر بودم

خدایا شکر برای نعمت هات ♥️
حالا این مورد پیش اومده ، به ذهنت بگو بی خیال مهم نیست، شاد باش، هرچی بیشتر فکرکنی بیشتر عصبانی میشی ...

باشه عزیزم دلم میخواد اینترنت و همه چیم‌و خاموش کنم و بخوابم ولی نگرانم آخر شب زنگ و پیام بده

میوتی میم🐈یه تعلیقی بیچاره😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین فعلا و تا اشکار شدن حقیقت ، دو راه موجوده: ۱-عکس العملی نشون ندی کلا و دندون رو جیگر بذاری ۲- ...

عکس العملی نشون نمیدم احتمالا لباس و آرایشم پاک میکنم و قبل از ۱۲ میخوابم

ازنظرخودشون ک عالین😐ولی من واقعا مثل دخترخانواده رفتارمیکردم اما....

منم همینطور هر حرفی خانواده ی همسرم زدن باخودم گفتم فکر کن خانواده ی خودت هستن...

عکس العملی نشون نمیدم احتمالا لباس و آرایشم پاک میکنم و قبل از ۱۲ میخوابم

عزیزممم

هم لباس پوشیده بودی هم آرایشم کردی بودی 😕

ولشون کن اصن

امشبو برای خودت زندگی کن مثلا چندتا عکس خوشکل از خودت بگیر 🙂

میتونم کاملا حالتو درک کنما ، ادم احساس نادیده گرفته شدن ، پیدا میکنه اما نمیخوام توی این حال بمونی 

ایشالا فردا از دلت درمیاره و فردا شب این موقع ها حالت خیلی خوبه 🙂 

عزیزممم هم لباس پوشیده بودی هم آرایشم کردی بودی 😕 ولشون کن اصن امشبو برای خودت زندگی کن مثلا چند ...

من آدم نیستم ک سریع ناراحت بشم ولی امشب دلم گرفت از طرفی هم مامانم هی چشم براهه میگه پس نرفتی البته بهش حق  میده یکساله داره میبینه ما از هر فرصتی استفاده می‌کنیم کنار هم باشیم اونوقت امشب حتی نمیدونم چرا خبرم نکرده

من آدم نیستم ک سریع ناراحت بشم ولی امشب دلم گرفت از طرفی هم مامانم هی چشم براهه میگه پس نرفتی البته ...

آخیییی میدونم ، منم دلم برات گرفت یه دفعه ، گفتی لباس پوشیده بودی ارایش کرده بودی منتظر

ولی خب مگه نمیگی خیلی دوست دارین همو ، از هر فرصتی استفاده میکنید برای با هم بودن ، پس ناراحت نباش حتما از دلت درمیاره ، بعدا حضوری بهش بگو ناراحت شدی غصه خوردی ، نه با لحن شکایت با لحن درددل

آخیییی میدونم ، منم دلم برات گرفت یه دفعه ، گفتی لباس پوشیده بودی ارایش کرده بودی منتظر ولی خب مگه ...

اره از دلم در میاره ولی خب ازش انتظار نداشتم یجور عجیبی هر نوتیف پیامی ک برام میاد فکر میکنم خودشه پیام داده ولی نیست....

اره از دلم در میاره ولی خب ازش انتظار نداشتم یجور عجیبی هر نوتیف پیامی ک برام میاد فکر میکنم خودشه پ ...

اینو هم توی حرفات بهش بگو که توقع نداشتی ازش

راستی ، شرایط هورمونیت خاص نیست الان؟

چون همه مون اینجور وقتا خیلی زودرنج میشیم 🙂

اینو هم توی حرفات بهش بگو که توقع نداشتی ازش راستی ، شرایط هورمونیت خاص نیست الان؟ چون همه مون این ...

امروز تازه پاک شدم

امروز تازه پاک شدم

عزیزمممم

یه مقدارشم بذار پای اون

ولی کلا معلومه که خیلی دختر مهربونی هستی ، آدمای خیلی مهربون ، از نامهربونی زود میرنجن هرقدرم دیررنج باشن 🙂

عزیزمممم یه مقدارشم بذار پای اون ولی کلا معلومه که خیلی دختر مهربونی هستی ، آدمای خیلی مهربون ، از ...

مهربونی از خودته زنگ‌زدم‌بهش‌گفتم خوابم میاد پیام دادم آنلاین نبودی خیلی معمولی شب بخیر گفت و فکر می‌کنم تو این چندوقت ک عقد کردیم اولین شب جمعه ای ک بی هم قراره بخوابیم

مهربونی از خودته زنگ‌زدم‌بهش‌گفتم خوابم میاد پیام دادم آنلاین نبودی خیلی معمولی شب بخیر گفت و فکر می ...

حتما روز سختی داشته

ایشالا فردا روز خوبی باشه برای هردوتون

تو هم دیگه بخواب

فکرای خوب کن