2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نماز میخونن؟ چه قدر طول می‌کشه خوابشون تعبیر شه؟

اره اول وقت

نمیدونم دقت نکردم 

ئلی حرفاش همه حقیقت پیدا میکنه

مثلا اون موقع که دختر داییم میخئاست بدنیا بیاد بدنیا نمیومد ینی نرسیده بود بعد مامانم گفت انشاا.. تا هفته بعد میاد تو بغلت دقیقا هفته بعدش بدنیا اومد 

یاخیلی چیزای دیگه همش واقعیت پیدا کرده

عشق سن و سال نمیشناسه یهو دیدی دلت رف 

من یه ماه پیش خواب دیدم تو یه مرکز خرید که تو شهرمونه بودم 

اینجا پله داشت من پایین پله ها ایستاده بودم 

یهو داد زرم .چوپانی . و یه دختر جوون هم سن و سال خودم برگشت طرفم  هیچ وقتم ندیده بودمش

بعد چند رور پیش رفتم با دوستم همون مرکز خرید داشتم برا دوستم تعریف میکردم که من این خوابو دیدم

تا رسیدیم به پله ها حالا هی دوستم میگفت داد بزن اینجا هم بگو چوپانی هی میگفتم زشته آخه خیلیم شلوغ بود 

ولی داد زدم چوپانی یه دختر برگشت شاید باورتون نشه ولی همووون دختره بود که تو خواب دیده بودم�😳

رفتم برا دختره هم تعریف کردم اونم خیلی تعجب کرده بود

و الان دوستمه

من یه ماه پیش خواب دیدم تو یه مرکز خرید که تو شهرمونه بودم  اینجا پله داشت من پایین پله ها ...

واییییی چه جالب عجب خوابه خفنی دیدی عینه واقعیت نیروی خاصی داری اگه تکرار بشه از این جور خواب‌هایی که میبینی 

واییییی چه جالب عجب خوابه خفنی دیدی عینه واقعیت نیروی خاصی داری اگه تکرار بشه از این جور خواب‌هایی ک ...

دیگه اینجوری ندیدم

یبارم یه کار مهمی داشتم حتما باید صبح ساعت ۶ بیدار میشدم

شبم دیر خوابیدم گوشیمم خاموش بود نمیتونستم رو ساعت بزارم

گفتم آخه یه طوری میشه و خوابیدم 

صبح صدا دختر عمم که ۲۱ سالش بود مرده بود اومد که اسممو هی صدا میزد 

بلند که شدم ساعت ۶ بود