2777
2789

اینک خودمون رو دوست نداریم. تا آخرش رو بخون 

بخدا شعار نمیدم .هیچ کس باعث هیچ بدبختی تو زندگی مون تبشت .

فقط و فقط چون خودمون رو ب اندازه کافی دوست نداریم .

بیا بخون قانع میشی .

وقتی میشینی ب حرف آدم ها و نطرشون در موردت فکر میکنی و حال خودتو خراب میکنی یعنی خودتو دوست نداری .تو اگ عاشق کسی باشی حالش  رو خراب میکنی؟؟ 

وقتی اشتباه میکنبم میرنیم تو سر خودمون خاک تو سرم چرا اشتباه کردم .تو اگ عاشق یکی باشی میزنی تو سرش؟؟ 

تنبلی میکنیم بلند نمیشیم جسارت بخرج بدیم کار کنیم واسه رسیدن ب هدفمون تلاش کنیم ..چرا فک میکنی؟؟ .چون خودمون رو دوست نداریم .اگ  واقعا عاشق خودت باشی کاری نمیکنی ک چند سال بعد خوشحال باشی ک ب هدفت رسیدی. ؟؟؟ 

ما حاضریم واسه خوشحالیه بقیه هر کاری بکنیم .

همیشه نسبت به همه متعهدیم .مثلا اگ ب‌کسی قول بدیم یا مثلا کسی رو کمکمون  حساب کنه  تمام تلاشمونو میکنیم ک طرف نا امید نشه .اما خودمونو همیشه نا امید میکنیم. 

داشتم درس میخوندم دیدم دارم وقت هدر میدم یکم حالم خوب نیست و بخاطر همین مثل همیشه حوصله ندارم درس بخونم  بعد ب خودم گفتم من چمه واقعا ؟؟چرا متعهد نیستم نسبت ب خودم .

الان وظیفه منه ک درس بخونم حالا هر چقدرم شرایط خوب نباشه .

بعد  

یادم افتاد ک یه روزایی ک حالم خیلی خیلی بد بود اما صد درصد متعهد بودم ب کار کردن توی مجموعه ای ک توش بودم  .یعنی هر چقدرم حالم بد بود هرچقدرم مشکل بود بلند میشدم وظیفه ای ک ب عهده داشتم توی اون مجموعه انجام می‌دادم. 

بچه ها با بگیریم عاشق خودمون باشیم .

اگر عاشق خودتی باید متعهد باشی ب اینک  هر کاری انجام بدی واسه خوشحالی خودت. متعهد باشی در هر شرایطی، برای رسیدن ب هدفت تلاش کنی .نگی امروز حالم خوب نیست. 

تعهدی ک ب خیلیا داریم رو ، واسه خودمون داشته باشیم .درست میگم ؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فول لااایک.. همه چیز برمیگرده به عزت نفس و احساس لیاقتمون 

دقیقا .عزت نفس لیاقت 

مشکل اساسی ۹۹ درصد آدما مثل خودم .

یعنی تا آخر عمرمون باید روی خودمون کار کنیم رو عزت نفسمون باید کار کنیم 

شعار بود چون شما از خیلی چیزا خبر ندارید خیلی از عدم انجام کار ها برمیگرده به مشکل طرف، برمیگرده به کمالگرایی، اختلال رویاپردازی ،انقدر مشکل روحی روانی هست و تک تک اطرافیان در ایجاد این مشکل ها نقش دارن،همیشه فقط خود فرد نیست

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم