2777
2789

گل ختمی با تخم مرغ محلی معجزه میکنه

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اول باید منشا این ریزش رو پیدا کنی ممکنه تغییرات هورمونی باعثش شده باشه یا کم کاری تیروئید یا تنبلی تخمدان و… حتما برو دکتر و ازمایش بده اگر هیچ کدوم از اینا نبود امپول بیوتین و مکملشو بگو دکتر برات بنویسه و بزن ایشالله که ریزشت قطع میشه🌱

سلام عزیزم🌱

اگه توام مشتاق مهاجرت کاری یا تحصیلی و دیدن قشنگیای عمان و اسپانیایی با اینستای من همراه شو و سوالاتو دایرکت بپرس🇪🇸🇴🇲 آیدی اینستا: idaa_travel

قرص چاره نیست  اول آزمایش  خودم تجربه دارم باید آزمایش بدی

مشکل خاصی ام ندارم یهو وزن کم کردم رژیم گرفتم بخاطر اونه خیلی ریزش مو پیدا کردم نمیدونم چیکار باید بکنممم

اول برو دکتر احتمالا برات آمپول بیوتین و دکسپانت 12 تا مینویسه تا 6 هفته  هفته دوتا یعنی یکی د ...

پیش یه دکتر رفتم فقط دارو داد اما اثر نکرد دوتا اسپری و قرص که فایده نداشت همه بهم گفتن زینک پلاس بخور بنظرت فایده ای داره؟