2777
2789

کامن بزن ولی میزنی از خونه برین بیرون 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو سم فروشی سم مایع بخر بزن اونجاهایی که خونه شون هست‌و رفت وآمد دارن تا دراومدن بزن یه عمر دعام میکنی اسمشو نمیدونم شوهرم میخره با آب قاطی میکنه اسپری میکنه کنار و زیر فرشا

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش.             درخواست دوستی⛔         
این پودر رو هر جا بریزی تا وقتی پاکش نکنی مورچه اون اطراف نمیاد فقط بچه نخوره ها الان عکس میدم

عکسه نمیاد پودر نابود کننده حشرات خزنده تارُمار

هم سوسکه هم مورچه پودره جلدشم قرمزه

من ک اطراف گلدونام میریزم دیگه پیدا نمیشن چون مورچه میرن داخل گلدونام خونه میزنن

این پودر رو هر جا بریزی تا وقتی پاکش نکنی مورچه اون اطراف نمیاد فقط بچه نخوره ها الان عکس میدم

مرسی مهربون.من شنیدم پودر سم ها چون با هر تکون بلند میشن وارد ریه ها میشن.واسه همین باید با اب قاطیش کرد.میتونم اینکارو کنم با این معرفیت؟

مرسی مهربون.من شنیدم پودر سم ها چون با هر تکون بلند میشن وارد ریه ها میشن.واسه همین باید با اب قاطیش ...

نگاه این روش ی سوراخ کوچیک داره میزاری زمین اروم فشار میدی میریزه.بازم میخواین ماسک بزنین در پنجره باز بزارین اولش

نگاه محلول نمیدونم بشه یا نه ولی محلول زود از بین میره این پودر تا وقتی باشهاثری از مورچه نیست من دیگه چند روز بعد میرم با جارو جمعش میکنم

اثرشم فوریه فقط ی خط باریک میریزم دور پنجره دیگه نزدیک گل دونا نمیشن