2777
2789
عنوان

جواب این آدما چیه!!!!!

65 بازدید | 7 پست

من فروشنده یه بوتیکم بعد یه خانم اومد مانتو میخواس ماهم‌ اکثر کارامون‌ حالته کُتیه و جلو بازه بعد یکی از مانتوهارو پرو کرد گف دوس دارم اگه اندازه م شد بردمش روش دکمه بزنم آخه خوشم نمیاد از بی حجابی😐 چرا داشت به من میگف؟ متلک انداخت یاچی

البته بگم من بی حجاب نیستم تیپ میزنم ولی جوری نیس ک تو چشم باشم.خودشم چادری نبود 

اون لحظه سکوت کردم‌نمیدونستم چی بش بگم چون‌ مشتری بود 

به آینده هنوز امید دارم💜

ن باو منظورش تو نبودی 

در کل گفته😅

کاش سمت حرمت پنجره ای باز شود 💔😭                   آن روز در دلم حال و هوایی می‌شود ناب !🖤                     امسال هم نشد به کربلایت بیایم ولی ... عجیب دل تنگم💔😔   ولی شنیدی میگن عاشق اگه از عشقش جدا بشه میمیره؟ الان من از کربلات دورم 💔 دارم میمیرماااا 😭 ی کاری کن بیام آقا 💔😭    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش کن دهن به دهن نشو هیچوقت 

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"