2777
2789

آنلی دناااااا

من هم روزگاری فکر می‌کردم عشق همه چیز را حل می‌کند.بعدها فهمیدم عشق به احترام بند است.احترام به شعور، به شخصیت، به محبت، به زمان و به علاقه‌مندی‌های کسی که دوستش داری؛عشق بدون احترام شاید ایجاد شود، اما دوام نمی‌آورد.هرگاه دلتون شکست، خدارو شکر کنید.خدا بهای دل‌های شکسته رو می‌پردازه؛ اینجا بود که خدا به بندهٔ دل‌شکسته‌اش فرمود: "أَنَا عنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ"  یعنی من نزد قلب‌های شکسته‌ام!                اگه پروفایلمو دیدی با دل پاکت برام صلوات بفرست مهربانم😘😍

بین این دوتا قطعا دنا . 

کادر و امکانات اتاق عمل بیمارستان اردیبهشت رو هم خیلی قبول دارم . البته باید ببینی دکترت کجا قرارداد داره 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راضی هستی؟کیستات بعد زایمان یا دوران شیردهی چی شدن؟پریودات ک شروع شد منظورمه بزرگ شدن یا ازبین رفتن؟

بله. مشکل خاصی نداشتم. والا بعداز بچه دوم چتدبار رفتم سونو کیستی نبود. همه پزشکاهم میگن عجیبه و غیرممکن. بعداز ۲ماه ازهردو زایمان هم پریود شدم دوباره

د 

بله. مشکل خاصی نداشتم. والا بعداز بچه دوم چتدبار رفتم سونو کیستی نبود. همه پزشکاهم میگن عجیبه و غیرم ...

چ خوب لابد از اول کیستاتو اشتباه تشخیص دادن خدا کنه واسه منم اینجوری باشه من طبیعی دوس ندارم 

خدایاشکرت...