2777
2789
عنوان

واقعا من اسکلم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 32 پست

دوستت چجوری قبول کرد لباسی که تا حالا نپوشیدی رو ازت بگیره 

ولی من خودمم باشم میدم   

به نظر من اشکالی نداره 

شده اینکارو بکنم   البته دوستم نبوده خواهرم بوده

Ashpazi_ ba_ sayoo( مهتاب اینانلو)  آیدی من در اینستاگرام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم نمیدادم شاید لک بشه پاره شه واینکه اصلا تن فرد دیگه ای لباسم بره نمیتونم بپوشمش بوی تنشو میگیره هر چند بعد از شستشو حس خوبی ندارم اماتو واقعا مهربونی که اینکارو کردی حالا که دادی انشاالله

سالم به دستت میرسه 

اگه لباس رو صحیح و سلامت نیاورد اون موقع شاید بشه بهت گفت

ولی تو جانشین خدایی روی زمین و باید محبت کنی و عشق بدی پس گله نکن و برای رضای خدا انجام بده

هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم
کاش تو رفیق من بودی چه باحالی😂

من واسه رفیقام جونمم مایه میزارم😐

خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊

نه  عزیزم  

یه قلب مهربون داری  که با این کارت  دل یکیو  خوشحال  کردی و گره  کارشو  باز کردی ⁦❤️⁩

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️
جانشین خدا :|

مگه غیر اینه!

روح از عمه ی من که وارد بدن انسان ها نمیشه خدا جزئ از خودش رو به همه ی ما داده پس‌میشیم یک خدا روی زمین که بحثش طولانیه یه کم در مورد اعتقاداتتون مطالعه ‌کنید این مدلی پوکر نشی

هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم
راسش میدونه تازگیا عزیزیو از دست دادم و مجلسی نمیرم :|

پس حقیقتو بگو زنگ بزن و بگولطفا بیارش منم یه دوستم ازم لباس گرفت و اصلا برنمیگردوندش و من بهش زنگ زدم و اورد دیدم همه درز هاش باز شده براش تن گ بود و پوشیده بودو اصلا هم عذر خواهی نکردو به روی خودش نیاورد و به شدت بوی عرق میداد منم خیلی اون لباسو دوس داشتم اما انداختمش دورو دیگه به کسی لباس قرض ندادم

مگه غیر اینه! روح از عمه ی من که وارد بدن انسان ها نمیشه خدا جزئ از خودش رو به همه ی ما داده پس‌میش ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ما بنده های خدا بخشی از محبت و لطف خدایمم 

نه خوده خدا 😂 البت از نظرت تو شاید با این مدل حرف زدنت حتما هم خدایی