2777
2789
عنوان

میخام یه ماجرای خیلی وحشتناک براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 10201 بازدید | 59 پست
گلم یعنی زنهاشون با هم عوض کنن

خویکلام میگف ضربدری دوس داشتن 

گاوصندوق بانک ملی اگه این رمزش بود بازنمیشد ک😂😂😂

از دردهات برا هیچکس نگو   این روزا  همه    با  نمک  شدن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چون برام پیش اومد فهمیدم تازه ادم وقتی تو جریان قرار میگیره تا چند وقت از بی غیرتی بعضی مردها هن ...

واقعا قرار گرفتی؟

چی بود واکنشت؟

چرا اینجور میکنن

بهترین تصمیم چیه؟

بعضیا انجامش میدن

غیرت ندارن اصن ک اونا بنظرم اونا خودشونم حاصل یه رابطه سالم نیستن مامانشون شلوغ بوده

واقعا قرار گرفتی؟ چی بود واکنشت؟ چرا اینجور میکنن بهترین تصمیم چیه؟ بعضیا انجامش میدن غیرت ندار ...

من دوست شوهرم بود میخواستن طلاق بگیرن ما دعوت کردیم که اینا مشکلشون حل بشه اخه دوتا بچه داشتن تازه اون موقع دخترشون شیش ماه هم نبود هرچی می‌گفتیم زن قبول نمی کرد آشتی کنه تا تنها اومد گریه کرد گفت جریان چیه ما هم بهش حق دادیم دوماه نشد دادگاه طلاقشون داد مرده نذاشت سه ماه بشه سریع رفتن از شهرستان براش زن گرفتن از اون دخترهایی که سنشون خیلی‌ بالاست خانواده اش میترسیدن باز گند بالا بیاره ما با اینا خیلی‌ خوب بودیم مسافرت بیرون همش میرفتیم البته شوهرش هیز بود از اول هم من حس می‌کردم بعد این جریان کلا قطع رابطه کرد شوهرم  با دوستش اخه اصلا انتظار نداشتیم

واقعا قرار گرفتی؟ چی بود واکنشت؟ چرا اینجور میکنن بهترین تصمیم چیه؟ بعضیا انجامش میدن غیرت ندار ...

اونا دوتا خانومها که کلا طلاق گرفتن ما یه جمع دوستانه چند نفری بودیم همیشه باهم بیرون می‌رفتیم خداروشکر زنها قبول نکردن خودشون به فساد تباهی نکشیدن الان هم زن شوهر کرد رفت خارج اون یکی هم فعلا ازدواج نکرده یه دختر داره البته خودش معلمه درآمد داره خونه ماشین همه چی هم از شوهرش گرفت زرنگ بود این یکی فقط میخواست طلاق بگیره هیچی نگرفت البته خداروشکر شوهر خوب کرد رفت خارج

من دوست شوهرم بود میخواستن طلاق بگیرن ما دعوت کردیم که اینا مشکلشون حل بشه اخه دوتا بچه داشتن تازه ا ...

اهان آخرش طلاقه این زندگی ها نمیمونه که مگه میشه زن خیلی اسیب میبینه 

زنی که خودش خراب باشه و خیانت کنه با زنی که شوهرش اصرار کنه و جلو چشم شوهرش بخواد با کسی رابطه برقرارکنه خیلی فرق داره بیچاره سخته بخدا😕😕من ناراحت شدم اصن😠😠

یچی میخوام بگم ولی نمیخوام بگم اما میگم😥

شوهر منم انحراف داره ولی ضربدری نه

اون فقط یه خانم دیگه میخواد کنار من 

منم خیلی تو عذابم😔😔

توروخدا نریزی سرم ک طلاق بگیر و فلان خودم تو فکرشم اما کثافت طلاقم نمیده هربار میگم خرم میکنه با محبت و اینا 

اما الکی بهش گفتم باشه ولی راضی نیستم😭

اهان آخرش طلاقه این زندگی ها نمیمونه که مگه میشه زن خیلی اسیب میبینه  زنی که خودش خراب باشه و ...

اصلا قبول نکن الان اینو میگه فردا معلوم نیست چی میخواد بنظرم به خانواده اش بگو ببخشید اما هرزگی مرز نداره از یه جایی شروع میشه 

اصلا قبول نکن الان اینو میگه فردا معلوم نیست چی میخواد بنظرم به خانواده اش بگو ببخشید اما هرزگی مرز ...

خیلی خجالت میکشم نمیتونم به خانوادش بگم 

اما از این تاپیک یه چیزی یاد گرفتم میخواد ب شوهرم پیشنهاد بدم ک منم دلم یه تجربه جدید میخواد و برا منم تو یه مرد دوم پیدا کن

مطمعنم که قبول نمیکنه و شاید بخاطر همین مسیله  راضی به طلاق بشه

بنظرت حق دارم دیونه بشم؟ 

خودتو حرص نده عزیزم 

همش به خاطر این دوستای نابابو فیلما خاک برسریه

دارای آلرژی به هر نوع آدم سمی✌🦋  نامه ای ب نیمه گمشدم**(((: عزیزم خسته شدم ازبس هرکی رسید بهم گفتم نامزد دارم و دوست نداره با پسرا حرف بزنم من که اینقدر حواسم به نبودنت هست پیدا شو دیگه🥺😂بوس بهت
خیلی خجالت میکشم نمیتونم به خانوادش بگم  اما از این تاپیک یه چیزی یاد گرفتم میخواد ب شوهرم پیش ...

عزیزم مطمئن هستم که شوهر شما هم به این انحراف دچار شده بنظر من چنین پیشنهادی بهش نده چون احتمال قبول کردنش هست بعدشم میگه خودت گفتی به هیچ وجه اینجوری نگو برا طلاقت راه دیگه رو پیدا کن

منو خواهرم با این اکانت میایم نی نی سایت ( دو نفریم )
عزیزم مطمئن هستم که شوهر شما هم به این انحراف دچار شده بنظر من چنین پیشنهادی بهش نده چون احتمال قبول ...

نه میدونم که قبول نمیکنه از اوناس ک خودش هزارتا گند بزنه نمیذاره روی زنشو افتاب مهتاب ببینه😑😑😑

نه میدونم که قبول نمیکنه از اوناس ک خودش هزارتا گند بزنه نمیذاره روی زنشو افتاب مهتاب ببینه😑😑😑

توروخدا ازین حرفا هیچوقت بهش نرم حتی اگه میدونی طلاقت 

روش های دیگری رو امتحان کن

توروخدا ازین حرفا هیچوقت بهش نرم حتی اگه میدونی طلاقت  روش های دیگری رو امتحان کن

چکارکنم دعوا راه میندارم کنترل میکنه و نمیذاره دعوا بشه دوسه روز پیش دعوا راه افتاد اما هی میگه برو به درک ولی یجوری میکنه ک نتونم برم یا مثلا یکی رو میاره اون بیاد بگه ن نرو بخدا از تاپیکت ایده گرفتم تضمین صددرصدیه

چکارکنم دعوا راه میندارم کنترل میکنه و نمیذاره دعوا بشه دوسه روز پیش دعوا راه افتاد اما هی میگه برو ...

خدا برا همچین مردایی نسازه که روحیانیت پاک یکی رو داغون میکنن