2777
2789
عنوان

میخام یه ماجرای خیلی وحشتناک براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 10195 بازدید | 59 پست

الان همسرش مدام پشیمونه و ابراز کرده که یکی از دوستاش بهش پیشنهاد های بد داده و کلا اینقدر روی ذهن پسره راه رفته اینم از راه به در کرده

منو خواهرم با این اکانت میایم نی نی سایت ( دو نفریم )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه انحرافات جنسی زیاد شده قبلنم بوده اما خوب شاید الان بیشتر میشنویم وربطی به مرد یا زن بودن ه ...

دقیقاً 

شوهر دوستم بهش گفته یکی از دوستای خانوادگیش از زنش موقع رابطه فیلم گرفته و آورده مدام نشون شوهر این دوستم داده 

وای بخدا احتمالا سکته بکنم من

منو خواهرم با این اکانت میایم نی نی سایت ( دو نفریم )

یعنی چی؟ 

بعضی وقتا تنها چیزی که ارومت میکنه..)اینه که یه جای خلوت باشی و با خودت کمی رو راست باشی🍫✨...! بشینی و با خودت درد دل کنی و یه شنونده ی خاص💫💝که با تموم وجودش داره به حرفات گوش میکنه و ارومت میکنه 💕❤... خدایا خودت همدمم باش تنهام نزار...!) •که به وجودت نیاز داررم😘💜اگه نظرت مخالفه باهام روم ریپ نزن چون اینجا اسمش روشه تبااااادل نظر یه بار دیگه بخون... تبااادل نظر یعنی هرکس نظر خودشو داره بهم بی احترامی کنی بد جوابتو میدم چون خط زیاد دارم😉و اینکه کاربر قدیمی هستم ب دلایلی خودمو تعلیق کردم🤟

زن دوست شوهرم هم با دوتا بچه دوسال قبل طلاق گرفت شوهر اونم همچین پیشنهادتی داده بود بهش بنده خدا البته بعد طلاق دو سه ماه نشده مرد زن گرفت امسال هم زن شوهر کرد رفت خارج بیچاره دوتا بچه فقط بدبخت شدن این وسط

دقیقاً  شوهر دوستم بهش گفته یکی از دوستای خانوادگیش از زنش موقع رابطه فیلم گرفته و آورده مدام ...

وااه براچی اینکارو کرده

دارای آلرژی به هر نوع آدم سمی✌🦋  نامه ای ب نیمه گمشدم**(((: عزیزم خسته شدم ازبس هرکی رسید بهم گفتم نامزد دارم و دوست نداره با پسرا حرف بزنم من که اینقدر حواسم به نبودنت هست پیدا شو دیگه🥺😂بوس بهت