2777
2789

ای اره مشکل منم هست 

بعضی وقتا تنها چیزی که ارومت میکنه..)اینه که یه جای خلوت باشی و با خودت کمی رو راست باشی🍫✨...! بشینی و با خودت درد دل کنی و یه شنونده ی خاص💫💝که با تموم وجودش داره به حرفات گوش میکنه و ارومت میکنه 💕❤... خدایا خودت همدمم باش تنهام نزار...!) •که به وجودت نیاز داررم😘💜اگه نظرت مخالفه باهام روم ریپ نزن چون اینجا اسمش روشه تبااااادل نظر یه بار دیگه بخون... تبااادل نظر یعنی هرکس نظر خودشو داره بهم بی احترامی کنی بد جوابتو میدم چون خط زیاد دارم😉و اینکه کاربر قدیمی هستم ب دلایلی خودمو تعلیق کردم🤟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این تایپک مشاورا جواب میدن ؟

اگه کسی گفت منو تگ کن بیزحمت عزیزم 💜

بعضی وقتا تنها چیزی که ارومت میکنه..)اینه که یه جای خلوت باشی و با خودت کمی رو راست باشی🍫✨...! بشینی و با خودت درد دل کنی و یه شنونده ی خاص💫💝که با تموم وجودش داره به حرفات گوش میکنه و ارومت میکنه 💕❤... خدایا خودت همدمم باش تنهام نزار...!) •که به وجودت نیاز داررم😘💜اگه نظرت مخالفه باهام روم ریپ نزن چون اینجا اسمش روشه تبااااادل نظر یه بار دیگه بخون... تبااادل نظر یعنی هرکس نظر خودشو داره بهم بی احترامی کنی بد جوابتو میدم چون خط زیاد دارم😉و اینکه کاربر قدیمی هستم ب دلایلی خودمو تعلیق کردم🤟

اروم  اروم  وارد اجتماع شو ...برو کلاس ...برو دورهمی  ...برو باشگاه ...کتاب و روزنامه  بخون که توی جمع حرفی برای گفتن داشته باشی.کارهای اداری و بانکیتو خودت انجام بده  بزار دنیات بزرگتر بشه ...هرچقدر دنیا و ادمهای دورو برت رو گسترش بدی فکرت باز تر میشه  ...وقتی ذهنت و خودت رو با کارهای مفید درگیر کنی  کمتر بیکار می مونی فکر و خیال و نشخوار و کنکاش های ذهنت کمتر میشه و بالطبع  کمتر رو مسائل جزیی حرص میخوری...یک شبه به ارامش نمیرسی  زمان نیاز داری که پخته تر بشی