2777
2789

سلام دوستان امروز میخوام دلیل جوش زدن و استایل و میکاپ و خیلی از روش های خوشگل شدن و بهتون بگم با ما همراه باشید ❤🥰

· · ────── ·𖥸· ────── · ·

بدون ارایش خوشگل شو•💛🍃•

•از پوستت مراقبت کن▵🧜🏻‍♀🐚▵

•روی پوستت تمرکز کن▵🎡❤️▵

•دندانهاتو سفید کن▵🦋🌿▵

•به چشمات اهمیت بده▵🧿⚡️▵

· · ────── ·𖥸· ────── · 

𖧷 • • • • • • • • • • • • • • • • • • 𖧷

رفع کبودی زیر چشم🧼🏳‍🌈

آب جعفری برای تسکین کبودی زیر چشم و کاهش تورم بسیار موثر است یک قآشق غذآخوری از آب جعفری را به ماست اضافه کنید و با پنبه توپی به زیر چشم بزنید۲‌بار در هفته این کارو تکرار کنید🥭🌸

𖧷 • • • • • • • • • • • • • • • • • • 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

• • • • • • • • • • • • • • 𖧷

کجاها عطر بزنیم تا موندگاری بالایی داشته باشه🥒

• مچ دست🦋

• گودی کمر 💕

• پشت گردن🧸

• پشت گوش🌸

• داخل آرنج 🤍

• پشت زانو🥏

🙄

من همونیم که تو گرما، گرمارو فحش میدم، تو سرما، سرما رو فحش میدم، زمستونا دلم تابستون می خواد، تابستونا دلم زمستون می خواد، وقتی بیرونم دلم میخواد برم خونه، وقتی تو خونم دلم می خواد برم بیرون، وقتی خستم خوابم نمی بره و وقتی کار دارم خوابم میاد و همچنان نمی دونم چمه😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐🎈😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐بنظرم هر آدمی نیاز داره یه عوضی اونقدروش تاثیر بزاره که دیگه اون احمقِ سابق نباشه!😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐شاید باورتون نشه ولی من از خودم توقع دارم ظاهر زیبایی داشته باشم، همه کتاب هارو خونده باشم، همه اهنگارو گوش کرده باشم، با استعداد و باهوش باشم، روابط اجتماعی بالایی داشته باشم، کار کنم ورزش کنم و با دوستام وقت بگذرونم، دوست دارم برای اهدافم تلاش کنم و زندگی کنم ولی بعضی وقتا حتی نمی تونم از تختم بیام بیام بیرون😑😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

ماسک‌پوست‌خشک،صافی‌و‌درخشندگی

¹عدد هلوی رسیده ی پوره شده🍶

¹قاشق غذا خوری روغن نارگیل🌸

مواد رو با هم مخلوط کنید تا خمیری شکل شود. خمیر را به صورت خود بمالید. بعد از ۲۰ دقیقه با کمک پارچه ای تمیز و مرطوب آن را پاک کنید🏳‍🌈💕

برطرف کردن خشکی لب..🧼

نصف قاشق غذاخوری پودر قهوه را با نصف قاشق غذاخوری عسل مخلوط و 30 ثانیه لب ها را با این ترکیب ماساژ دهید و سپس با استفاده از یک پنبـــــه مرطوب، لب هایتان را تمیز کنید.🤍🥒

• • • • • • • • • • • • • • 𖧷 کجاها عطر بزنیم تا موندگاری بالایی داشته باشه🥒 • مچ د ...

چ جالب👌

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

خب داریم گوش میدیم .

ادامه بده🥰🥰🥰

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  

با پوشیدن این⁶رنگ بزرگتر به نظر میرسی🤍

• قهوه ای💕

• سبزه تیره🦎

• پسته ایی 🧸

• خاکستری 🦋

• نارنجی‌جیغ🍊

𖧷 • • • • • • • • • • • • • • • • • • 𖧷 ماسک‌پوست‌خشک،صافی‌و‌درخشندگی ¹عدد هلوی رسیده ی پو ...

هلو رو حتما قبلش تست کنید. به من که نمیسازه

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

کدوم خط چشم بهت میاد؟!💛

• بالدار:مناسب چشمان گرد.🥏

• ساده:مناسب همه‌نوع فرم چشم.🤍

• کلاسیک:مناسب چشم های گود رفته.🥒

• گربه ای:مناسب چشمان با فاصله زیاد.💕

•گرافیکی:سلیقیه ایه و امسال ترنده.🧼

خاصیت آلوئه ورا :

• نرم شدن پوست🤍

• آبرسانی و مرطوب کنندگی🧸