2777
2789
عنوان

بچهاااااااا

136 بازدید | 23 پست

تو رو خدا کمکم کنین خیلی حال دلم گرفته است خیلی یه چیزی بگین امید به زندگی پیدا کنم یه چیزی بگین از حسادت کم کنه نمیدونم چرا اصلا دوست ندارم مادر شوهرم با شوهرم جایی برن حالم از این حسادت بهم میخوره چون میدونم آخرش خودم اذیت میشم و اونا هر چی تو اقبال باشه هست الان چند روز پیش مادر شوهرم گفت با علی ما بریم گرمه بریم روستای پدریش گوجه هامونو جمع کنیم مگه اون خودش شوهر نداره حالا نشده بگن یه بار پاشین شما برین دور بزنین کارشون گوسفندا و کشاورز بچه ها یعنی الان همش فکر میکنم اون با مامانش دارن میرن روح و روانم بهم میریزه درسته مادرش ولی ما یه ماه نرفتیم بیرون فقط دیشب و یه شب دیگه رفتین عروسی یه چیزی بگین آرومم کنین حالم بهتر بشه خون بابامم همش بین داداشم ۸ سالشه و زن بابام دعواست بعد از ظهر و از امروز به بعد میخوام برم کشمش کردن انگور به سیم کنم یه جوریم بچه ها باورتون میشه تنها امیدم شماهایین

هه

توهم باشوهرت اینا برو

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنویسد تمام حس و حال الانتون رو کاغذ ببنوسید آنوقت ببینید سر چیزهای الکی خودتو اذیتت می‌کنی آروم تر میشی 

با آب حرف بزن آب روان هست و جریان داره همه چیز با خودش می‌بره 

تاپیکت تکراریه دوست عزیز بگرد دنبال موضوع جدید

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫

عزیز بر اینکه تمام زندگیت و تمرکزت رفته رد شوهرت من خودمم اینجوری بودم.بر زندگیت برنامه بزار .حالا ک اون میره توام ی کاری ک دوس داری انجام بده .کتاب بخون.ورزش  کن.با دوستات برو بیرون .برو ب خودت خرید کن حتی شده ی گل سر یا شال و روسری .بر خودت برنامه داشته باش کمتر رو شوهرت تمرکز کن رو خودت و برنامه هات و هدفات تمرکز کن

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
توهم باشوهرت اینا برو

مگه پدرش و مادرش براش وقت میزارن صبح پامیشه میره جای گوسفندا ظهر میاد می‌خوابه ساعت ۲ باز گوسفندا رو بیرون میکنه و ساعت ۷ جا میکنه آخرشم خسته 

هه

تاپیکت تکراریه دوست عزیز بگرد دنبال موضوع جدید

من تا به‌حال تا پیکی ندیدم هیچ سودی هم نداره برام میتونی یه چیزی بگی آرومم کنی بگو نمیتونی برو یا نگاه کن همین به خدا انتظار ندارم 

هه

عزیز بر اینکه تمام زندگیت و تمرکزت رفته رد شوهرت من خودمم اینجوری بودم.بر زندگیت برنامه بزار .حالا ک ...

ممنونم یکم بهم آرامش دادی ولی ما تو روستا زندگی می‌کنیم حتی خونه دوستام نمیزارن برم برای خرید هم که باید پول داشته باشی 

هه

ممنونم یکم بهم آرامش دادی ولی ما تو روستا زندگی می‌کنیم حتی خونه دوستام نمیزارن برم برای خرید هم که ...

برو تو روستا بچرخ بر خودت عکس بنداز .دسته گل جمع کن کلی کار میشه کرد.باغچه داری گل و سبزی بکار برس بهشون .حیوون خونگی نگه دار گربه ای جوجه ای سرت و گرم کن باهاش

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

اروم باش دختر سکته نکنی

چرا باید حسادت کنی مگه چی شده حالا 

ببین این حسادت باعث میشه تواز شوهرتو ومادرشوهرت متنفربشی واین تنفرتبدیل به خشم وکینه و انتقام میشه ومیدونی بعدش چقدرپیامدهای بدی داره.اروم باش بجای حسادت دعاکن وازخدابخواه این حسادت رو ازت بگیره واگه واقعا خودت درد بدون مادرروکشیدی نبایدناراحت باشی بلکه خوشحال که اینقدرصمیمی هستن باهم.اگه بجای مادرشوهرت مادرخودت بودبازم اینجوری حسادت میکردی چون واسه تو اینجوری نبوده حالا بایدحسادت کرد

رشته ای گر بُگسست میتوان وصلش نمود..لیکن گره اش در کاراست