2821
2789
عنوان

سرطان لب

4575 بازدید | 26 پست

بچه ها یه زخمی روی لب پایینیم در اومده و از دو ماه قبل او بخش لبم حالتی مثل سنگینی یا بی‌حسی داره . سرچ کردم توی اینترنت گفته که سرطان لب داری تا پنج سال هم زنده میمونی الان من خیلی ترسیدم . رفتم دکتر گفت چیزی نیست ولی هی من فکر میکنم چیزیه ولی دکتر نمی فهمه😔

اگه واقعا یه چیزی باشه😔😔😔

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تو تو گوگل بزن دلم درد میکنه میزنه سرطان دل نگران نباش هیچی نیست 

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

اینترنت رو کلا ول کن برو ببین تشخیص دکتر چیه ،کلا ما عادت داریم هرچی میشه تو اینترنت سرچ میکنیم و سریع نتیجه گیری میکنیم

ما کاشفان کوچه های بن بستیم،حرف های خسته ای داریم،خدایا این بار پیامبری بفرست که تنها گوش کند....         دِت کورد❤️

😂😂😂 چرا اینا رو تو گوگل سرچ میکنید اخه

یعنی گوگل بیشتر ازدکتر حالیته؟

یه دل درد ساده هم داشته باشی تو نت سرچ کنی میگه سرطان😐

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

صدبار گفته ام و گفتن که علایمتون تو گوگل سرچ نکنید هر علایمی در گوگل میگه سرطان 😂🤐

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
😂😂😂 چرا اینا رو تو گوگل سرچ میکنید اخه یعنی گوگل بیشتر ازدکتر حالیته؟ یه دل درد ساده هم داشته ب ...

همه دکترا که تشخیص درست نمیدن 

الان هی احساس میکنم اشتباه کرده😔

تو گوگل هزار تا بیماری رو میاره که احتمال داره داشته باشی اما ما آدمها فقط اون آخری که سرطانه رو در نظر میگریم بدترینش چون ذهنمون دوس داره منفی رو منفی بازه خودمم اینطوریما بهتره اول ببینی مشکل جسمت جدی نیست بعد دنبال حل مشکل روحی روانی باشی 

سردرد دارم هروز  زدم گوگل گفت تومور من تومور دارم الان؟

ها دقیقاااا

من الان طبق گفته های گوگلِ عزیز، چند مدل سرطان تومور مغزی و ارتروز و سایر بیماری های صعب العلاج رو دارم😔😂😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/