😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایهداریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تعبیرنداره؟ تعبیر رابطه خودمو شوهرم خوب بود ولی سگی ها نمیدونم چیه این وسط
دیدن خواب های این چنینی خیلی وقتا بخاطر نیاز ب رابطه اس و تعبیر نداره
مث پسرا ک زیاد خواب اینجوری میبینن
💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودنیا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰
دیدن سگ توی خواب نشانه دشمنه. اگر سگ آرام و رام باشه یعنی دشمن نمیتونه خیلی بهت آسیب برسونه ولی اگه ناآرام باشه خوب نیست. شما با جماعتی همنشین میشید که باشما دشمنی میکنندوبا شما بیگانه اند و شمارو نمیپذیرند وروابط خوبی نخواهید داشت .ولی همینکه از سگا دور شدید نشونه اینه که از از اون جماعت دور میشید واز شرشون خلاص
دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
شاید اونا کارایی انجام میدن که شما هم بخاطر صمیمیتی که باهاشون پیدا میکنید با اونا همسو میشید(نه اینکه کاربدی باشه ،نه، ممکنه کاریا رفتار خوبیم باشه) ولی بعدا ازش پشیمون میشید و راهتون از اونا جدا میشه. درکل تعبیر سگ مبحث طولانیه. ولی بطور کلی دشمنه
دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘