2777
2789

دوستان لطفا لطفا بهم بگین چطور میشه بدون پشتوانه و حمایت موفق شد. آخه من چکار کنم. تنهایی ممکنه؟ اگه آره راه حلشو به منم بگو عزیز. 

من هنرمندم اما همسرم اصلا حمایتم نمیکنه همش دنبال بهانه اس من ادامه ندم و کلی انرژی منفی بار من میکنه. تا میرم سمت علایقم دعوا درست میکنه. 

آخه چکار کنم من 

برحسب عقل مامان بزرگم:

ننه درستو بخون دکتر شو🤣🤣🤣🤣🤣🤣

تیکر تولدمه دختر قشنگم عشق من چرا نمی‌آییم تو دل مامان؟آخه باید حتما شوهرکنم بیای تو دلم؟الان من نصفه شبی شوهر از کجا پیدا کنم آخه زحمت بکش خودت بیا تروخدا مامانت خستس ناسلامتی اراده کرده از تخت پابشه به خاطر تو فقط یه چیزی من میدونم که شوهر چشم رنگی پیدا نمیکنم پس لطفا کن به من بکش من خوشگلم عزیزم تازه بعد از اینکه اومدی تو دلم میخوام واست یه آبجی هم بیارم به به تازه توکه چشات آبی هستش اونم چشاش عسلی طوسی هستش راستی یدونه آبجی به نظرم کمه چه جوره که شمارو سه قلو کنم اولی که تویی دیانا چشات آبیه پوست سفید موهای بور درست مثل من لاغر هم هستی دومی هم آبجیت هست که اسم نداره ولی اونم چشاش سبزه و موهاش بلونده خلاصه این خیلی خوشگله سومی هم اسم نداره فقط موهاش فرفری هستش و تپل چشاشم طوسی عسلی این که خیلی بامزست دوستان واسه دوتا دخترام اسم پیشنهاد بدین😄😄😄ای دلسو خنگ مردم رو خر حساب کردی اونا میدونن که تو مجردی و سه قلو هات ساخته ی ذهنته 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو داستان زندگی رونالدو رو بخون یا خیلی از ادم های موفق خیلی ها بدون حمایت رشد کردت

کوچکترین عضو سایت 😍یه دختر که داره واسه مستقل شدنش تلاش میکنه💜☘عاشق رمان و نوشتن رمان📚🖋عاشققق حیوانات 🐶🐰و بزرگترین عشقش هم مامانشه💋
آره عزیزم اما کلا رنگ عوض کرد 

ببین نباید اجازه این مورد رو بهش بدی...

شاید خودت رو دادی بهش

یک بار دیگه با هم جدی صحبت کنید

بهش یادآوری کنید که با توجه به صحبت های گذشته، شما میخواهید کار کنید

در نهایت اگر باز هم اذیت کرد

بی محلی کنید و زندگیتونو پیش ببرید

برو داستان زندگی رونالدو رو بخون یا خیلی از ادم های موفق خیلی ها بدون حمایت رشد کردت

خیلی عذابم میده اصلا نمیزاره رشد کنم کارم شده همش گریه. نمیتونم بهش این اجازه رو بدم که با طرز فکر عقب افتادش زندگیمو نابود کنه. 

خیلی عذابم میده اصلا نمیزاره رشد کنم کارم شده همش گریه. نمیتونم بهش این اجازه رو بدم که با طرز فکر ع ...

چون مجردم  نمیتونم نظری بدم ولی خوب  ببین مشکلش چیه که اینکارو میکنه با یه مشاور هم حرف بزنی بد نیست

کوچکترین عضو سایت 😍یه دختر که داره واسه مستقل شدنش تلاش میکنه💜☘عاشق رمان و نوشتن رمان📚🖋عاشققق حیوانات 🐶🐰و بزرگترین عشقش هم مامانشه💋
ببین نباید اجازه این مورد رو بهش بدی... شاید خودت رو دادی بهش یک بار دیگه با هم جدی صحبت کنید بهش ...

خیلی باهاش حرف زدم ولی اصلا گوش نمیده. آخر سر هم میگه رو من حساب نکن و از من حمایت نخواه من نیستم و این حرفا. 

واقعا بعضی هارو میبینم که با حمایت شوهرشو چه کارا که نمیکنن، دلم به حال خودم میسوزه. 

همش افسرده ام و حس میکنم توان و قدرت ندارم دیگه. میدونی همش منتظره تو کار من یه ضعف ببینه و انرژی منفی بده بهم. حرفاش کشندس. ببین من کیم که تا الان نمردم از دستش 

خیلی باهاش حرف زدم ولی اصلا گوش نمیده. آخر سر هم میگه رو من حساب نکن و از من حمایت نخواه من نیستم و ...

عزیزم اگه توقع حمایت داری

نداشته باش

متاسفانه خیلی از اقایون توانایی دیدن پیشرفت همسرشون رو ندارن

این مورد باید قبل ازدواج کنترل بشه ولی حالا که انتخاب کردید و زندگیتون جلو رفته میشه باهاش کنار اومد

چرا فکر میکنید به حمایتش نیاز دارید؟ 

چه هنری دارید؟ 

سرمایه نیاز دارین؟

چون مجردم  نمیتونم نظری بدم ولی خوب  ببین مشکلش چیه که اینکارو میکنه با یه مشاور هم حرف بز ...

مرسی عزیزم ممنون از وقتی که برام گذاشتی 🌹🌹❤️ توروخدا برام دعا کن. خدا یه عقل به شوهرم بده دست از این کوته فکری‌ش برداره و منم به آرزوهام برسم. 

مرسی عزیزم ممنون از وقتی که برام گذاشتی 🌹🌹❤️ توروخدا برام دعا کن. خدا یه عقل به شوهرم بده دست از ا ...

خواهس ❤

عزیزم اگه توقع حمایت داری نداشته باش متاسفانه خیلی از اقایون توانایی دیدن پیشرفت همسرشون رو ندارن ...

درسته واقعا. ممنون میشم برام دعا کنی خدا بهم قدرت و توان بده که بتونم تنهایی از پسش بربیام. و موفق بشم. 

من رزین آرتیستم. ظروف و تابلو و... می‌سازم 

عزیزم اگه توقع حمایت داری نداشته باش متاسفانه خیلی از اقایون توانایی دیدن پیشرفت همسرشون رو ندارن ...

نه سرمایه پیشکشش. فقط از لحاظ روحی و روانی بهش نیاز دارم و برای پیشرفتم کمک حال باشه نه سدی جلوی راهم