2777
2789
عنوان

واااای بچه ها منم مامان شدم....

272 بازدید | 11 پست

یروزی میرسه همچین تاپیکی بزنم؟؟؟؟؟؟؟کی؟؟؟؟😭

تیکر بارداریم نیس میشه برای اینکه یه نی نی بیاد تو دلم ی صلوات مهمونم کنید خدایا به همه منتظرا هم یه نور چشم سالم بده الهی آمین ,لایک نکید اصلا ن پست ن کامنت ،کامنتی خوشتون اومد ک من گذاشتم ی صلوات برام بفرستین بجای لایک ،تو تاپیکای خوب خوبم تگم کنید باتشکر

به زودی انشالله...

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

به زودی ان شاءالله.

منم خیلی منتطر بودم و بالاخره زدم

دوستان من هیچ وقت به اسم کاربری افراد نگاه نمی کنم، بنابراین ممکنه تو یه تاپیکی با نظر کسی مخالف باشم و حتی بحث کنیم با هم، و تو یه تاپیک دیگه برم قربون صدقش برم، اگه باهام دعواکردید قبلش، یادم بیارید😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله به زودی زود همین تاپیکو میزنی یادت باشه تگم کنی❤

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

چند وقته اقدامی عزیزم خدایی نکرده مشکلی هست؟

من خودم بدون هیچ مشکلی دوسال و نیم اقدام بودم 

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
ان شاءالله به زودی دوقلو یه پسر یه دختر ازبیخوابی هم تاپیک بزنی که دوقلوهام نمیخوابن عصری خوابیدن ال ...

😄😄😄انشاالله

الهی عزیزم ان شا الله خیلی زود مامان میشی 

شب تا صبح بی خوابی میکشی درد هایی که به شیرینی تبدیل میشه یعنی نه ماه انتظار 

برای من دعا کن عزیزم 

ان شاالله چشم انتظار ها هم دلشون روشن میشه

ان شاءالله به زودی مادر میشی عزیزم😍 

منم منتظرم دلم بچه میخواد😭😭

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین