یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭
❤ارامی❤평범한 사람에게는 희망과 야망이 있지만 성공한 사람에게는 목표와 계획이 있다.💜آدم های معمولی امید و دارند، اما آدم های موفق هدف و برنامه💜자신을 여왕처럼 대하십시오💜با خودت مثل یک ملکه رفتار کن💜❤💜💜ارامی💜💜❤
سرچ کن تو گوگل تیپ برای کنسرت و مدل مو زیر شال شیک و راحت☺گوگل جان انقد باهوشه خودش میاره☺
من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:)