2777
2789

خانوما من دندونای عقلم دراومده هم بالا هم پایین بعد بالاییها داره به دندونام فشار میاره و کج میشن حالا میخام برم بکشمون دوتا بالایی رو باهم میخام بکشم میشه بنظرتون؟میگن بعدن فاصله میگیرن چون پایینیهام اومدن روی هم ولی بالایی ها تازه دارن کج میشن فعلا دوتا بالایی رو بکشم که ازین بدتر نشن بعد دوتا پایینی رو

خیلی درد داره؟؟خیلی استرس دارم میترسم

هزینش چقدره؟

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا درد نداره 

من پونزده سالم بود دوتا دوتا رفتم جراحی کردم کلا نهفته بود هیچ اذیت نشدم 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

فقط می دونم که دوتاشو با هم نمی کشه دکتر

معمولا یه یا دو‌هفته بینش فاصله میذاره

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جای خوب برو اصلا متوجه نمیشی .. قبلشم یه مسکن ترکیبی مثل نوافن با اجازه پزشکت بخور . من دو تا با هم کشیدم . پارسال ۱۳۰۰

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

ببین اصلا هیچی نفهمیدم هین کشیدنش خیلی هم سخت در اومد ،یعنی قشنگ جر داد جاش رو ،هیچی نفهمیدم اما وقتی اومدم خونه بی حسی رفت عمق فاجعه رو فهمیدم ،تا ده روز مسکن خوردم .

منم دوتا بالایی باهم‌کشیدم 

خیلی راحت بودم 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

من ۴ تاشو هم جراحی کردم البته با فاصله زمانی.خداییش سخت نبود بی حسه دیگه درد نداره که

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
ببین اصلا هیچی نفهمیدم هین کشیدنش خیلی هم سخت در اومد ،یعنی قشنگ جر داد جاش رو ،هیچی نفهمیدم اما وقت ...

کی رفتی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جای خوب برو اصلا متوجه نمیشی .. قبلشم یه مسکن ترکیبی مثل نوافن با اجازه پزشکت بخور . من دو تا با هم ...

وای چقد گرون

1
5
10
15
20
25
30
35
40