2777
2789

سلام

بچها من همیشهه برعکس خیلیا دلم میخواسته از تجربه بقیه استفاده کنم و بقیه نصیحتم کنن اونایی ک قبلا این راهو رفتن

بچها امروز‌به گوشم رسید خانواده شوهرم حرف زدن پشتم

شوهرم پشتمه باهام خوبه همه چیش خوبه مامانشم همینطوره خوبه خب تقریبا

اما جاریم ن 

امروز یکی از اقوام شوهر بهم گفت که فلانی و فلانی چیا پشتت گفتن من خیلییی باهاشون خوبم هرکاری از دستم بر بیاد براشون انجام میدم خاکیم و سعی میکنم همیشه محبت کنم و بخندم تو روی همه میگم هرکسی مشکلاتی دارع و ادم باید از خودش شروع کنه به خوبی کردن و دغدغه بقیه نشه با بدی کردن

امروز شنیدم که گفتن پشتم انقد مظلومه مث عقب موندهاس و خندیدن

جاریمم گفته این تو خونه مادرشوهرمم غذا درس نمکنه و من درست میکنم و فلان

حالا خیلی وقتا شدهم ن ظرفارو میشوزم بهش میگم بچه داری برو پیشش گناس من میشورم 

یا برا اون یکی فامیلش  که گفته برا تولد دخترش کیک براش گرفتم بردمم

وقتی شنیدم اینجوری پشتم گفتن انقد گریه کردم اب یخ انگار ریختن روم شک بهم وارد شده

گفتم بیام ازتون کمک بخوام بنظرتون چ رفتاریی نشون بدم؟؟ چیکار کنم؟؟؟

به جاریم بگم شنیدم چی گفتی؟یا چی؟یا قطع ارتباط کنم؟

بچها خیلی حالم بده که جواب محبتامو اینجوری دادن

ترخدا از تجربهاتون برام بگیدد

خواهش میکنم برا قبول شدن ازمون استخدامی امسال‌برام دعا کنید خسته شدم دیگه بخدا من مطمینم معلم خوبی میشم😔...✨❤️ممنون.      باز دارم تلاش میکنم برا ازمون۴۰۱ من خیلی به دعاهای شما اعتقاد دارم و‌میدونم چقد دلاتون پاکههه و به تلاش و پشتکار خودمم ایمان دارم. پس یه روزی میام تایپیک میزنم بالاخره معلم شدم اون روز از حس خوبم براهممممتون میگم و ارزوی داشتن همچین حسی رو براتون ازته دل میخوام❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین یه چیزی رو باور داشته باش کسی که پشت سرت بدی هات رو میگه حتما بهت حسودی میکنه یا نمیتونه خوبیات و تحمل کنه پس خوشحال باش و بیخیال لازم نیست به روش بیاری قطعا انکار میکنه فقط سعی کن خیلی بی تفاوت باهاش رفتار کنی 

یبار ک سه نایب بودین تو جمع بگو اصلا ناراحت نشو ولی بشناس آدمای اطرافاتو مادرسوعرم میگه جاری هیچوقت ...

نمیدونم چیکار‌کنم دلم‌میخواس مث خواهرم باشه بهش‌خوبی میکنم همش

ینی باید قطع ارتباط‌کنم ک‌درست شه؟

خواهش میکنم برا قبول شدن ازمون استخدامی امسال‌برام دعا کنید خسته شدم دیگه بخدا من مطمینم معلم خوبی میشم😔...✨❤️ممنون.      باز دارم تلاش میکنم برا ازمون۴۰۱ من خیلی به دعاهای شما اعتقاد دارم و‌میدونم چقد دلاتون پاکههه و به تلاش و پشتکار خودمم ایمان دارم. پس یه روزی میام تایپیک میزنم بالاخره معلم شدم اون روز از حس خوبم براهممممتون میگم و ارزوی داشتن همچین حسی رو براتون ازته دل میخوام❤️
ببین یه چیزی رو باور داشته باش کسی که پشت سرت بدی هات رو میگه حتما بهت حسودی میکنه یا نمیتونه خوبیات ...

مرسی چقد حرفات حس خوب داشت از غمم‌کمتر شد دوستم

هیچی بی محلش کن تا متوجه بشه مثل قبل باهاش نیستی.اگر براش مهم باشه میاد ازت میپرسه چته بعد بهش بگو ب ...

اون اصلا نمیفهمه این چیزارو بفهمه‌هم‌خودشو میزنه ب اون راه

مهم نیست دیگرون چی پشت سرت میگن وقتتو صرف اینکارا نکن همین که اهمیت ندی تموم میشه واگر توروت اومدگفت ...

اخه من خیلی بهشون خوبی کردم توقع نداشتم میدونی جاخوردم

اخه من خیلی بهشون خوبی کردم توقع نداشتم میدونی جاخوردم

ار منم باکسایی ازدواج کردم که کلا جیغ جیغوان وبلند حرف میزنن ومردوزن باهم راحت توصورت هم میحرفن امامن آروم وباشخصیت میحرفن وحدوحدود دارم وبعد شنیدم فامیلای شوهر گفتن عروس پپس منم گفتم کوه خورده هرکی بمن میگه پپه من مثل اونا بی حدوحدود نیستم

ار منم باکسایی ازدواج کردم که کلا جیغ جیغوان وبلند حرف میزنن ومردوزن باهم راحت توصورت هم میحرفن امام ...

وای تو‌چقد منی منم این حرفارو شنیدم ک مث‌خودشون هار نیستم

نمیدونم چی بگم بشون فقط

وای تو‌چقد منی منم این حرفارو شنیدم ک مث‌خودشون هار نیستم نمیدونم چی بگم بشون فقط

هیچی من برام مهم نیست فقط جواب اونی که اومد این حرفو بکوشم رسوند دادم تا خودشوجمع کنه حرف نبر ونیار وفکر نکنه مثلا منو سوزونده