2777
2789
عنوان

بیاید براتون توحید بخونم❤️‍🩹

196 بازدید | 17 پست

سلام دوستای عزیزم

اسم بنویسید براتون بخونم❤️‍❤️

اگر خواستید شماهم برا من صلوات بفرستید

مچکرم🌸

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9007133/برای-هر-عزیز-یک-چهارقل-ایه-الکرسی-میخونم?page=1

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

سلام گلم 

خوبید 

چشمم به تاپیکت ناخوداگاه خورد 

چیزی که الان نیاز دارم 

لطف میکنی برام بخونی 

دومین کنکورم فردا هست معلمی میخوام برام میشه دعا کنی ؟🥲💕

براتون ۱۵ صلوات فرستادم 💝

معلمنآ☘️
سلام گلم  خوبید  چشمم به تاپیکت ناخوداگاه خورد  چیزی که الان نیاز دارم  لطف ...

سلام عزیزدلم

چشم حتمااا❤️

ان شالله که موفق باشی خانومی

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
من مرسی

چشم🩶