2777
2789

اول خواستگاری رو بگین من اصلا هیچی نمی‌ دونم هیچکی ندارم راهنماییم کنه نه خواهر نه خاله هیچی بیست سالمه لاغرم زیزه‌ میزه‌هم هستم ولی صورتم پره.

بعد نامزدییم بگین چی بپوشم چون ما واسه نامزدی میان میرقصند همه میاند.....

فامیلیم عمه‌م ایناند....

بعد بگین میوه‌ ها چی باشه ،دسر چی باشه چ چیزایی باشه اصلا ایده بدین لطفا مثل آبجی بزرگتر😊

شاعری دیدم‌ هنگام خطاب،به گل سوسن می‌گفت«شما»🌺
کت دامن بلند خوبه؟! ریزه‌ میزم،مدل دارین لطفا بفرستین

کت شلوار بهتره

دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ریزه میزم سایزمم۳۴بنظرت خوب میشه؟! چ رنگی باشه آماده‌ بخرم اندازه‌م گیر میاد؟

آره بابا فک کنم اندازت باشه ، نبودم بده بدوزن، حالا لباس که زیاد هست، توی اینستا لباسای مختلفو ببین

هر رنگی که به پوستت میاد

دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤
بعد احتمالا واسه شام بیاند شام چی باشه بهتره؟! میوه‌ دسر چیزی میخواد چی باشه🥲🥲 مردم از استرس

خانواده داماد واسه خواستگاری شام میان؟ 

دختره تو پیاده رو با سگش راه می‌رفت تا سگه دوید دختره گفت: نرو گم میشی مامانی!!                             یادبچگیم افتادم تاتو پیاده رومیدوییم مامانم داد میزد ندو گم میشی توله سگ!! 😐
پسرعمه‌م راه دورند،شایدم نیاند نمی‌دونم

اگه شام بودن سبزی پلو با زرشک پلو همراه دوغ ونوشابه و سالاد فصل و سالاد مکزیکی 

دختره تو پیاده رو با سگش راه می‌رفت تا سگه دوید دختره گفت: نرو گم میشی مامانی!!                             یادبچگیم افتادم تاتو پیاده رومیدوییم مامانم داد میزد ندو گم میشی توله سگ!! 😐