2821
2789

بله خیلی ها رو دیدم

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پسر دایی من مادرش فوت شده بود و از بچگی بدون مادر بزرگ شده بود و از نظر مالی هم زیر خط فقر بودن اما رتبه ۱۰۰ کنکور شد و الان میخواد معلم بشه

خب من بمب انرژی هستم🙂 متاسفانه یا خوش بختانه حرفاتون ناراحتم نمیکنه.... دوست عزیز   "میتونی هر جور دوس داری فکر کنی "   وقتی داشتم اسم کاربری انتخاب میکردم دوست بچگیام پیام داد و کاربریم این شد😄 ناگفته نمونه که هنوزم عاشق عروسکممم😆
ناموسن بگو نرو فرهنگیان با این رتبه حیفه

نمیدونم کجا رفته فقط میدونم قزوینه دانشگاهش

خب من بمب انرژی هستم🙂 متاسفانه یا خوش بختانه حرفاتون ناراحتم نمیکنه.... دوست عزیز   "میتونی هر جور دوس داری فکر کنی "   وقتی داشتم اسم کاربری انتخاب میکردم دوست بچگیام پیام داد و کاربریم این شد😄 ناگفته نمونه که هنوزم عاشق عروسکممم😆
چرا نرفت تهران🤯

آخه شمال زندگی میکنه تهران دور میشد

شاید به نظر یه سری احمقانه بنظر بیاد ولی خب یکی از آشناهامون چندین سال پیش توی یه روستای خیلی محروم زندگی میکردن تنها راه پیشرفتش با توجه به شرایطی که داشت کنکور بود البته مجبور بود که کنارش خیلی سخت کارکنه سربازی بره و... کلا شاید روزی یک ساعت میتونست درس بخونه ولی خب کوتاه نیومد ۱۱ سال همینجوری کنکور میداد تا اینکه بالاخره یه رشته خوب قبول شد و الان خداروشکر خیلی موفقه.

ماهاتما به معنی روح بزرگ🌱

اگ انسانی باشه فرهنگیان یکی از بهترین رشته هاست 

دانش آموز انسانی جز فرهنگیان چی بخون ک به آینده اش مطمئن باش. 

البت روانشناسی هم رشته خوبیه. 

عارضم بوعلی سینا را ندیده اید!؟

پسرعموم تو شرایط بدی بررگ شده بود مادرش طلاق گرفته بود پدرش مشکل ذهنی داره از اول درس خوان بود با سختی درس مبخوند الان خداروسکر کارمند رسمیه هیت استخدامی نفر اول بود ی خونه و زندگی داره  همیشه هم مسافرته البته حقشه این زندگی خدا بیشتر کنه درسته پدرش رو نگه میداره با هزارتا دردسر برادرشم فوت کرد دلش غصه داره ولی بابد زندگی کرد

متاسفانه الان شرایط جوری شده ک بچه‌ها تضمین ی حقوق کم رو ب همه‌چی ترجیح میدن💔

عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤       آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظه‌ی ظهور توست! یـا‌مهـدي♡  «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگویند‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو...💛
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز