2777
2789

چن وقته یه شماره آخرش ۶۴به گوشی شوهرم زنگ میزنه می‌دونم خیلی تماس تلفنی داره پیگیر نیستم اصلا اما این شماره خیلی برام مشکوکه چن دفعه شوهرم مسدودش کرده بود می‌دیدم زنگ زده چن دفعه تو گوشیش دیدم ییارم این زنگ زده بود یکبار همون شماره هم از سرکار اومد زنگ زد این زد روی ردی گفتم کیه گفت ولش کن آدم شک می‌کنه خب دوسه بارم باهاش بیرون بودم زنگ زده بود جواب نمیده امروزم زنگ زد تک زد قطع کرد هرچی گفتم کیه این شماره آخه میگه بخدا نمی‌دونم بعدشم سریع همه تاریخچه تماسش پاک کرد گف ولش کن گفتم اگه ولش کن نمیترسی چرا پاک کردی هیچی نمیگه میگه من با کسی نیستم بخدا  البته من شمارش برداشتم یکبار زنگ زدم یه زن جواب داد می‌دونم تو واتم پروفش پسر بود بنظرتون چیکار کنم زنگ بزنم چی بگم مطمعنم هر چی هست هست 

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ بزن بگو تماس گرفتی اگ‌گفتی اشتباه گرفتم بگو یباراشتباه دوباراشتباه چند باره کارت بگو وگرنه همونجور ک شمارت راحت اومددستم ادرستم پیدامیکنم میام درخونت بترسونش

منم اخر شمارم ۶۴ 😂 

شماره بردار بزن گوشی خودت پروف تل و وات اینا رو ببین کیه 

اگ دیدی باز زنگ‌زده بعد خودت اقدام کن با شماره اصلیتم زنگ‌نزن یه خط اعتباری بگیر ک مزاحمت نشه بگو چرا زنگ میزنی 

یا هم یه بار زنگ زد گوشی شوهرت همون لحظه مجبورش کن جواب بده بزنه بلندگو ببین چی میگه

زنگ بزن بگو تماس گرفتی اگ‌گفتی اشتباه گرفتم بگو یباراشتباه دوباراشتباه چند باره کارت بگو وگرنه همونج ...

با خط خودم میترسم شر بشه بزنگم فردا میرم خونه مامانم زنگ میزنم ببینم چی میخواد همش زنگ میزنه

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
منم اخر شمارم ۶۴ 😂  شماره بردار بزن گوشی خودت پروف تل و وات اینا رو ببین کیه  اگ دیدی ب ...

فردا زنگ میزنم شوهرم جواب نمیده جلو من میگه ولش کن هرچی میگم زنگ بزن نمیزنه زودم پاک می‌کنه می‌ترسه بردارم

والا یه بار گوشیشو از دستش بکش و جواب بده این مسخره بازیا چیه آخه

بخدا آدم نمیدونه چیکار کنه خب