2777
2789

موهام بدون دکلره رنگ کردم نارنجی شد انتظار داشتم قهوی بشه ولی کلا بد دراومد همچنین اصلا ازش خوشم نیومده نمیدونم باید چکار کنم رنگ دیگه بخرم باز دوباره بالاش بزنم اونم باز بدون دکلره؟ نمیتونم اریشگر برم میخوام توخونه رنگش کنم کلا بدون دکلره روی همین رنگ چ رنگی بزنم ک رنگ قشنگی دربیاد ؟؟؟؟؟؟؟؟عکس موهام میزارم لطفا بگید

عاشق خدای یگانه هستم وبس.

واریاسیون دودی یا آبی بزن 

به این شکل یک چهارم واریاسبون ضد نارنجی رو با نصف اکسیدان فشنگ بازکن و نصف پیمانه آب بریز مخلوط کن 

تو حموم روی موهای خیست مثل شامپو بزن ده دقیفه اینا صبر کن

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واریاسیون دودی یا آبی بزن  به این شکل یک چهارم واریاسبون ضد نارنجی رو با نصف اکسیدان فشنگ بازک ...

عکس موهام ببینید

کلا خودم میخوام رنگش عوض کنم ولی موندم چی بزنم ک همون دربیاد بالای همین رنگ بدون دکلره یه رنگ دودی یازیتونی نمیشه؟؟؟؟؟؟ ایا

عاشق خدای یگانه هستم وبس.
عکس موهام ببینید کلا خودم میخوام رنگش عوض کنم ولی موندم چی بزنم ک همون دربیاد بالای همین رنگ بدون د ...

میتونی به جای آب یکباردبگه رنگ بزاری ،مثلا یک رنگ دودی یکم با کمی حتما واریاسیون ضدنارنجی مثل آبی یا دودی بخری یک کوچولو قاطی کن ،اکسبدان بزن بزار روموهات ۳۰دقیقه بعد بشور ،اینطوری موندگاریش بیشتره 

واریاسیون خالص بی رنگ یک جور روشه موقتی ه

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

خوبه زیادم نارنجی نیس که