2777
2789
عنوان

قیافه والدینت vs قیافه خودت

264 بازدید | 21 پست

😂😂😂نه واقعا که دقت میکنم چرا؟

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

عهه برا من اینجوری نیست😂

ایلان ماسک و بیل گیتس‌با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رونجات بدن به جنیفرلوپز و جانی دپ هم خیانت شده.دکتر هلاکویی که ویدیوهاش قبله خیلی هاست، دوتا طلاق داره دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمندترین مردان جهان،ی رابطه موفق نداشته تاحالا میبینی؟پول،زیبایی،اندام خوب،دانش، فرهنگ، قدرت و...هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن.پس رها کن سرزنش رو! اون که بخواد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه،فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عهه برا من اینجوری نیست😂

😂😂لنتی تو فرشته خدایی🥲🥺

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
کی گفته والدینمونم عین پایینیه

والدین عین بالایییه😐😐

ترسیدم

😮🥲شرمنده

من از مامان بابام بهترم بچه هامم از منو شوهرم بهتر

اینا واسه کساییه ک ننه بابای عملی دارن چهره عملی ها

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد
به خدااا🤣🤣🤣

🥲😂😂

😂😂لنتی تو فرشته خدایی🥲🥺

😌😌😂

ایلان ماسک و بیل گیتس‌با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رونجات بدن به جنیفرلوپز و جانی دپ هم خیانت شده.دکتر هلاکویی که ویدیوهاش قبله خیلی هاست، دوتا طلاق داره دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمندترین مردان جهان،ی رابطه موفق نداشته تاحالا میبینی؟پول،زیبایی،اندام خوب،دانش، فرهنگ، قدرت و...هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن.پس رها کن سرزنش رو! اون که بخواد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه،فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است...