2777
2789
عنوان

کیا خیلی خوش خنده هستند؟

301 بازدید | 17 پست

من زیاد خندم میگیره خیلی وقتها همینطور الکی خندم میگیره

ناخودآگاه چطوری میشه این عادت را از سر انداخت؟ حتی گریه هم که میکنم باز این خنده لامصب نمیره..گاهی حالم از خودم بهم میخوره 

آرزوی خوشبختی و شادی برای همه دارم 😊 امیدوارم هیچکسی غمگین و ناراحت نباشه 🥰🥰😊😊...عاشق غذا و خوراکی و آشپزیم 😋😋سیر نمیشم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هرجا میخوام برم مهمونی های غریب شوهرم میگه توروخدا اینقد تو حرفات نخند میگن شیرین عقله حتما😂😂

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

من

من هم روزگاری فکر می‌کردم عشق همه چیز را حل می‌کند.بعدها فهمیدم عشق به احترام بند است.احترام به شعور، به شخصیت، به محبت، به زمان و به علاقه‌مندی‌های کسی که دوستش داری؛عشق بدون احترام شاید ایجاد شود، اما دوام نمی‌آورد.هرگاه دلتون شکست، خدارو شکر کنید.خدا بهای دل‌های شکسته رو می‌پردازه؛ اینجا بود که خدا به بندهٔ دل‌شکسته‌اش فرمود: "أَنَا عنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ"  یعنی من نزد قلب‌های شکسته‌ام!                اگه پروفایلمو دیدی با دل پاکت برام صلوات بفرست مهربانم😘😍

مممن من منن مننن

وای بعضی وقتا وقتی چیزی تعریف میکنن تا سه ساعت بعدش دارم میخندم🤣🤣🤣

مثلا کسی چیزی نگفته اما میزنم زیر خنده بی دلیل😐🤣الانم دارم میخندم🤣🤣🤣🤣

یه جوری همتون عرق میخورید و گل میکشید که روم نمیشه بگم من هنوز شیر کاکائو با کیک میخورم🥲💔 دفعه بعدی که با خودم فکر کردم 😐" نه این حتما با بقیه فرق داره"😐کاش ابلفضل بزنه کمرمو از وسط دو نیم کنه تامام:/😹💔
خیلی خوبه، تغییر نکن لطفا

آخه بد فکر میکنند درباره آدم

آرزوی خوشبختی و شادی برای همه دارم 😊 امیدوارم هیچکسی غمگین و ناراحت نباشه 🥰🥰😊😊...عاشق غذا و خوراکی و آشپزیم 😋😋سیر نمیشم.
مممن من منن مننن وای بعضی وقتا وقتی چیزی تعریف میکنن تا سه ساعت بعدش دارم میخندم🤣🤣🤣 مثلا کسی چی ...

چیکار میشه کرد؟ همش تندی میزنم زیر خنده؟ شکمم ترکید همش روی ویبره خنده میره

قبلا اینطور بودم بی دغدغه بدون استرس روزگار میگذروندم،،، اما الان همه ی خنده هام گم شدن

ایشااله که روزگار به کامت بشه عزیزم

چیکار میشه کرد؟ همش تندی میزنم زیر خنده؟ شکمم ترکید همش روی ویبره خنده میره

نمد فهمیدی لطفن ب منم بگو بشدت نیازمندم😐

منم عین توعم

یه جوری همتون عرق میخورید و گل میکشید که روم نمیشه بگم من هنوز شیر کاکائو با کیک میخورم🥲💔 دفعه بعدی که با خودم فکر کردم 😐" نه این حتما با بقیه فرق داره"😐کاش ابلفضل بزنه کمرمو از وسط دو نیم کنه تامام:/😹💔

من ی بار داشتم گریه میکردم پیش خالهم بودم بعد پسر خالهمم بچهس پشت سر مامانش بود  کلیپ ی نی نی گزاشته بود جلوش داشت باهاش حرف میزد یهو خندهم گرفت درحالی ک گریه میکردم همه فکر کردن دیونه شدم از اون واکنششون بیشتر خندهم گرفت ولی جلو گریمم نمیتونستم بگیرم سکته دادم همه رو 😂😂😂

ما چقدر به سادگی نیاکان خودمان خندیدیم، روزی می ‌آید که آیندگان به خرافات ما خواھند خندید.                                                                                                                                 زندگی کردن نادر ترین اتفاق جهان هستی است،بیشتر مردم فقط وجود دارند،همین...                                                                                بعضی مواقع باید صدمه ببینی تا چیزی رو درک کنی زمین بخوری تا رشد کنی ببازی تا بدست بیاری چون بزرگترین درس های زندگی از طریق درد یاد داده میشن
من خوش خنده هستم ولی از چشمام جدیت میباره  مادرم بهم میگه هیتلر

خوشبحالت ...چطوری کنترل میکنی؟