2777
2789
موی کوتاه : راحت اتومیشه، راحت شسته میشه، تو فصل تابستون اذیت نمیکنه، ب صورت های گرد خیلی میاد و کیو ...

من موهام بلند باشه فقط با کش یا کیلیپس میتونم ببندم بدم میاد باز باشه تو صورت و گردنم باشه چندشم میشه

موی کوتاه خیلی بهم میاد و احساس سبکی بهم دست میده اکثرا موهام کوتاهه خیلی بلند کنم تا شونه هام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم،ولی جنس موهام اصلا نرم و خوب نیست همون باید کوتاه کنم فکر کنم به موی بلند باید برسی هی و ...

منم موهام فرن ب سختی اتو میشن برا همین کوتاه کردم راحت اتو میشن حالا

ولی حقیقتش هر وقت بلندن حسرت میخورم ک چرا کوتاه نیستن هر وقت کوتاهشون میکنم حسرت میخورم ک چرا بلند نیست😂

ما چقدر به سادگی نیاکان خودمان خندیدیم، روزی می ‌آید که آیندگان به خرافات ما خواھند خندید.                                                                                                                                 زندگی کردن نادر ترین اتفاق جهان هستی است،بیشتر مردم فقط وجود دارند،همین...                                                                                بعضی مواقع باید صدمه ببینی تا چیزی رو درک کنی زمین بخوری تا رشد کنی ببازی تا بدست بیاری چون بزرگترین درس های زندگی از طریق درد یاد داده میشن
میشه اگه مدل خاصی میدونید که کوتاهیش قشنگه بگید؟مثلا چه مدلیش قشنگه؟

من خودم همیشه آلمانی میزنم 

مدل لَیِر هم خیلی بهم میومد ولی عاشق آلمانی ام

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
منم موهام فرن ب سختی اتو میشن برا همین کوتاه کردم راحت اتو میشن حالا ولی حقیقتش هر وقت بلندن حسرت م ...

یکی دیگه از بچه ها هم اینو گفت

احساس میکنم خانمهای شیک موهاشون کوتاهه😂

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️
چه مدلایی میزنی عزیزم؟کوتاهی منظورمه

من ی بار کوتاه کردم تا گردنم یکم بلند تر از جلو موهام قبلا چتری درورده بودم بلند شده بودن تا روی چونم میرسید خوشکل بود بعد اونا رو فیس فریم دروردم قشنگ شدن

ما چقدر به سادگی نیاکان خودمان خندیدیم، روزی می ‌آید که آیندگان به خرافات ما خواھند خندید.                                                                                                                                 زندگی کردن نادر ترین اتفاق جهان هستی است،بیشتر مردم فقط وجود دارند،همین...                                                                                بعضی مواقع باید صدمه ببینی تا چیزی رو درک کنی زمین بخوری تا رشد کنی ببازی تا بدست بیاری چون بزرگترین درس های زندگی از طریق درد یاد داده میشن

موی کوتاه.  اول شیک تره.   رسیدگی راحت. چه حموم چه موقع شونه کردن    صورت پرتر نشون داده میشه و جوونتر.  منظورم از موی کوتاه تا حدود زیر شانه هست یا پایین فک

موی بلند هم یه حس مثل حس لوندی بهت دست میده مخصوصا اگر سالم و خوش حالت باشه جذاب تر و خانومانه تر میشی  ولی ریزشت بیشتره. رسیدگی به شدت سخته

😎💚🐬
چه مدلایی میزنی عزیزم؟کوتاهی منظورمه

من مدل خورد 

یا یه مدل بود عکسشو نشون دادم زد گفت خامه ای فکرکنم جلو موهام بلندتر بود بغلا کوتاه‌تر خیلی شیک بود اون قسمت بلندشو مش کردم رو موی مشکی خودم خیلی شیک شد هرکی میدید خوشش میومد