2777
2789

من موهام تا پایین کمرم بود ی روز ب سرم زد رفتم کوتاه کردم رنگ زدم خوشمل موشمل کردم خیرسرم میخواستم سوپرایزش کنم یهو تا نامزدم اومد دوثانیه اول خشکش زد اخرم قهر کرد الان چهارماهه قهره:/

بعد وقتیم میخوام برم اشتی میگه حالم خوب نیس نیا:/

‍ همي‍‌شہ وقت‍‌ی ش‍‌دي‍‌دا دل‍‌ت مي‍‌خ‍‌اد ي‍‌ك‍‌ی ح‍‌الت‍‌و بپرسہ ه‍‌يچ‍‌كس وج‍‌ود ن‍‌دار‍ہ :)🥀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موهام کوتاهه و زود شسته میشه و خشک میشه همش توی سرو صورت و گردنم نیس زودم شونه میشه 

میشه اگه مدل خاصی میدونید که کوتاهیش قشنگه بگید؟مثلا چه مدلیش قشنگه؟

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️

موی کوتاه : راحت اتومیشه، راحت شسته میشه، تو فصل تابستون اذیت نمیکنه، ب صورت های گرد خیلی میاد و کیوته 

موی بلند : خب قطعا زیبایی خاص خودشو داره و چون موی بلند (خیلی بلند باشه) ب سختی ب دست میاد محبوبیت خاص خودشو داره، تنوع مدل هایی ک میتونی ب موهات بدی زیاده، 

ما چقدر به سادگی نیاکان خودمان خندیدیم، روزی می ‌آید که آیندگان به خرافات ما خواھند خندید.                                                                                                                                 زندگی کردن نادر ترین اتفاق جهان هستی است،بیشتر مردم فقط وجود دارند،همین...                                                                                بعضی مواقع باید صدمه ببینی تا چیزی رو درک کنی زمین بخوری تا رشد کنی ببازی تا بدست بیاری چون بزرگترین درس های زندگی از طریق درد یاد داده میشن
موی کوتاه : راحت اتومیشه، راحت شسته میشه، تو فصل تابستون اذیت نمیکنه، ب صورت های گرد خیلی میاد و کیو ...

مرسی عزیزم،ولی جنس موهام اصلا نرم و خوب نیست همون باید کوتاه کنم فکر کنم

به موی بلند باید برسی هی ویتامینه بزنی و کراتین و اینا که من نمیتونم

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️