2777
2789
عنوان

این زندگی زندگی نمیشه

229 بازدید | 10 پست

شوهرم ده سال خیلی اذیت کرد کار نکرد معتاد بود بدهی اورد زندان رفت تو رابطه کم گذاشت وو و  که تاپیک براش زیاد دارم بارها ترک کرد و باز رفت سراغش خیلی دوسش داشتم تحمل کردم الان ۴ ماهه ترک کرده و سر کار میره و اوضاعش خوب شده منم بالاخره استخدام شدم و شرایط بهتر شده برامون اما دیکه دوسش ندارم ما ماه هاست رابطه نداریم جدا میخابیم باهم غذا نمیخوریم و بیرون نمیریم اونم تلاشی برای به دست اوردن دل من نمیکنه فقط میگه درست میشه رفتارش بد نیست اما من دوسش ندارم حتی چندشمم میشه بارها خواستم برم طرفش اما نمیتونم واقعا دارم به سختی زندگی میکنم انتظار داشتم جبران کنه دلمو به دست بیاره نیورد از طرفی ازارهایی که تو گذشته داد و جبران نشد تلمبار شده مثل خوره افتاده به جونم  تا کی باید بدون عشق زندگی کنم  تا کی تحمل کنم حق طلاق و گرفتم اما برای دخترم جدا نشدم خیلی بلاتکلیفم خیلی 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گذشته ها که گذشته من که فقط ناراحتی خودت دیدم اونم بابت چیزی که الان نیست بقیه شم راه  و روش دا ...

دلم پره از طرفی ۱۰بار ترک کرده و رفته سمتش باز نگرانم و خیلی از لحاظ روحی ازارم داد دلم صاف نمیشه دوسش ندارم هیچ حسی ندارم بهش 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
دلم پره از طرفی ۱۰بار ترک کرده و رفته سمتش باز نگرانم و خیلی از لحاظ روحی ازارم داد دلم صاف نمیشه دو ...

همه ی ادما تو زندگیشون اذیتن هرکی یه طوری 

انچه در فهم تو آید؛ آن بود مفهوم تو 
برید مشاوره عزیزم.ایشالا حل میشه. ایشونم تازه موفق شده ترک کرده زیاد بهش فشار نیارید واسه محبت کردن ...

نمیگم محبت کنه میگم جبران کن سعی کن حالمو خوب کنی اما کاری نمیکنه من واقعا کشش ندارم دوست ندارم تو خونه باهاش باشم میخام او باشه من نباشم 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
نمیگم محبت کنه میگم جبران کن سعی کن حالمو خوب کنی اما کاری نمیکنه من واقعا کشش ندارم دوست ندارم تو خ ...

ببین کم کم درست میشه کلی اتفاق خوب برات افتاده تا الان ..الانم با مشاور  و راهنمایی  میتونی حلش کنی اینا دیگه چیزی نیستن ناراحتش باشی. بابت سختیایی کشیدی تحملت کم شده باید صبور تر باشی .

نمیگم محبت کنه میگم جبران کن سعی کن حالمو خوب کنی اما کاری نمیکنه من واقعا کشش ندارم دوست ندارم تو خ ...

خب عزیزم ایشون همینکه ترک کردن نشونه دهنده اینه که میخواد جبران کنه.اصلا همسرت تو دوران سختی هست الان خیلی نمیشه ازش انتظار داشت الان خودشم خیلی تو فشاره و شرایط خوبی نداره .

شماکه این همه راه اومدی تا ترک کرد بقیشم راه بیا.

شما و همسرت چندسالتونه؟

خب عزیزم ایشون همینکه ترک کردن نشونه دهنده اینه که میخواد جبران کنه.اصلا همسرت تو دوران سختی هست الا ...

چند بار ترک کرده تا الان همراهیش کردم و باهاش خوب بودم اما طاقت نیورد انگار امیدی ندارم  من ۳۲ اون ۳۸

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔