شوهرم ده سال خیلی اذیت کرد کار نکرد معتاد بود بدهی اورد زندان رفت تو رابطه کم گذاشت وو و که تاپیک براش زیاد دارم بارها ترک کرد و باز رفت سراغش خیلی دوسش داشتم تحمل کردم الان ۴ ماهه ترک کرده و سر کار میره و اوضاعش خوب شده منم بالاخره استخدام شدم و شرایط بهتر شده برامون اما دیکه دوسش ندارم ما ماه هاست رابطه نداریم جدا میخابیم باهم غذا نمیخوریم و بیرون نمیریم اونم تلاشی برای به دست اوردن دل من نمیکنه فقط میگه درست میشه رفتارش بد نیست اما من دوسش ندارم حتی چندشمم میشه بارها خواستم برم طرفش اما نمیتونم واقعا دارم به سختی زندگی میکنم انتظار داشتم جبران کنه دلمو به دست بیاره نیورد از طرفی ازارهایی که تو گذشته داد و جبران نشد تلمبار شده مثل خوره افتاده به جونم تا کی باید بدون عشق زندگی کنم تا کی تحمل کنم حق طلاق و گرفتم اما برای دخترم جدا نشدم خیلی بلاتکلیفم خیلی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نمیگم محبت کنه میگم جبران کن سعی کن حالمو خوب کنی اما کاری نمیکنه من واقعا کشش ندارم دوست ندارم تو خ ...
ببین کم کم درست میشه کلی اتفاق خوب برات افتاده تا الان ..الانم با مشاور و راهنمایی میتونی حلش کنی اینا دیگه چیزی نیستن ناراحتش باشی. بابت سختیایی کشیدی تحملت کم شده باید صبور تر باشی .
نمیگم محبت کنه میگم جبران کن سعی کن حالمو خوب کنی اما کاری نمیکنه من واقعا کشش ندارم دوست ندارم تو خ ...
خب عزیزم ایشون همینکه ترک کردن نشونه دهنده اینه که میخواد جبران کنه.اصلا همسرت تو دوران سختی هست الان خیلی نمیشه ازش انتظار داشت الان خودشم خیلی تو فشاره و شرایط خوبی نداره .