2777
2789
عنوان

وقتی کسی تاپیک کمک میزنه

227 بازدید | 10 پست

اجازه ندارین  بهش کمک کنین یا بگین شماره کارت بدین  کاربریتون بسته میشه

اگر کسی واقعا مشکل مالی داشته باشه میره کمیته امداد یا موسسات خیریه   البته که در درجه اول باید خودش کار کنه ولی نهایت اگر موقعیت کار نداشته باشه راهش مراجعه به خیریه است نه اینجا 

چرا سریع درخواست  میدین که  شماره کارت یدین 

خیلی خیر و کار راه انداز هستین  به بچه های کمیته امداد کمک کنین از اونا حمایت کنین  برین سایت امداد و اکرام  حتی شده ماهی ۵۰ براشون کمک کنین  چون اونا واقعا به این کمک ها نیاز دارن  اگر هم اعتماد ندارین و یا دوست ندارین  پس چطور اینجا سریع فریب میخورین و میگین شماره کارت بده. تا یه عکس زخم سر بچه گذاشته سریع بهش گفتن شماره کارت بده 

فکر میکنین الان کار خیر کردین  ؟؟!!

اصلا  ؛؛، چون اینا فقط میان  از شما ساده دللا سو استفاده کنن 

وگرنه یا می رفتن سرکار  بجای چرخیدن توی نت یا اینکه کمیته می دید مستحقه بهش کمک میکرد .یا میرفت گوشی می فروخت که پول درمان بچه اش بده 

اینقدر ساده نباشید  

☕️🫖🥳😍💌🍁🍂

فک کردم نی نی یار تاپیک زدع😂

بقول‌شایع؛                                                            یبار‌میگم‌دیگه‌نع!                                                     شما‌تکون‌نمیخوری‌‌ع‌پیش‌من:)👀               https://harfeto.timefriend.net/16584966573809

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نی نی یار هزار بار گفته  گوش نمیدین که

من دختر خوبیم🥺

بقول‌شایع؛                                                            یبار‌میگم‌دیگه‌نع!                                                     شما‌تکون‌نمیخوری‌‌ع‌پیش‌من:)👀               https://harfeto.timefriend.net/16584966573809
کدوم تاپیک

بیست تا تاپیک زده بود آخریش ترکبد 

قبلی این بود خودشم بسته شد ولی قبل ترکیدن توی تاپیک آخرش بهش درخواست دوستی دادن و شماره کارت خواستن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9008408/میشه-بیای

☕️🫖🥳😍💌🍁🍂

میگم شاید واقعا محتاج باشن،شاید کار میکنن ولی تو این گرونی خرج نمیرسونن،نمیگم راست میگن شاید ی عده ای سو استفاده گر باشند ،ولی همه نه،من واقعا قلبم به درد میاد ،چون واقعا واقعا آدمای بدبخت و بی راه خیلی زیاد هستن،کار کردن هم شرایط میخواد ،زیر حمایت امداد رفتن هم همینطور ،قضاوت کار خداست ،من الان رفتم اون عکس بچه رو دیدم بنظرم هیچ مادری اگه واقعا محتاج نباشه اینجوری التماس نمیکنه

دعا کنید برام خیلی خسته ام

و اگر من نوعی 100یا 200کمک کنم به ی همچین افرادی به جایی بر نمیخوره و قطعا گدا نمیشم،من افرادی رو دیدم که زیر حمایت کمیته هستن ک میرن از پولش مانتو 1میلیونی میگیرن و ادعای لاکچری میکنن،و کسایی تحت حمایت نیستن ک خانومه بخاطر بچه هایش 3روز غذا نداشتن برا خوردن خودکشی کرده

دعا کنید برام خیلی خسته ام
میگم شاید واقعا محتاج باشن،شاید کار میکنن ولی تو این گرونی خرج نمیرسونن،نمیگم راست میگن شاید ی عده ا ...

ااتفاقا  مادری که بجه اش درد بکشه حتی به فکرش هم نمیرسه بیاد توی نت . مثلا خدای نکرده بچه شما سرش زخم بشه گوشی میگیری بیاین کمک کنین؟ حتی  از هول اسمت یادت میره چه برسه وارد سایت بشی و عکس بفرستی 

من خودم یه بار پسرم افتاده بود دور از جون آلانش.  من حمام بودم  اصلا نفهمیدم چطور اومدم لباس پوشیدم بردمش درمانگاه   اونجا دیدم همه نگام می کنن دیدم مقنعه ام بر عکس پوشیدم.  

فکر کن اصلا این خانم یک ریال نداره  اگر بجه اش میبرد درمانگاه  اونقدر اونجا کافر بودن که کارشو انجام ندن تا بعد یکی بهش پول برسونه؟ 

اینا از عاطفه شما سواستفاده  میکنن  بعد میرن با پول شما کیف میکنن 

بعد هم خودم تاپیکاش دیدم از روزی که عضو شده همش تاپیک کمک زده 

☕️🫖🥳😍💌🍁🍂

و اگر من نوعی 100یا 200کمک کنم به ی همچین افرادی به جایی بر نمیخوره و قطعا گدا نمیشم،من افرادی رو دی ...

چرا به همه جا بر میخوره 

اول اینکه از این به بعد تحت نظری  چون انگار دوست داری کاربریت بسته بشه 

شما با این کار بهشون عادت میدی 

بعد هم کمیته خودش وظیفه داره موارد مستحق را شناسایی کنه  اونقدر هم نمیده که طرف بره مانتو یک میلیون بخره  شاید برای چند ماهشو پس انداز گرده .اونی هم که  اینقدر وضع فلاکت باری داره که سه روز بجه اش گرسنه بمونه  قطعا گوشی هوشمند نداره و یا نت   اگر هم داشته باشه میره میفروشه. 

☕️🫖🥳😍💌🍁🍂