2777
2789
عنوان

کسی بهتون بگه با آرایش خوشگلی

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 37 پست
اره  منم میگم باز خدارشکر تو با ارایشم خوب نیستی

🤣🤣🤣🤣

لطفا دعا کن عشقم خوب بشه اجرت با امام حسین❤💕راه خیلی سختی در پیش دارم باید درسم تموم بشه عشقم کار بهتری پیدا کنه تا بیاد و منو ببره نگهداره🥺🐈اولین قرار رژ نداشتم خودکار صورتی مالیدم به لبم وقتی دید خودکار همون لحظه رفت برام رژ خرید 💄رفتیم کافه گردنبند که اسمم بود انداخت گردنم ☕نشستم کنارش دستمو محکم گرفت انگار هیچ غم و غصه ای نداشتم همه رو یادم رفت 🤝 
احتمالا😅 حالا من اون موقع دوس پسرم »»» میای بیرون ارایش نکن😐همین جوری خوشگلی اما در کنارش می ...

دقیقا  خود درگیری دارن😂 

لطفا دعا کن عشقم خوب بشه اجرت با امام حسین❤💕راه خیلی سختی در پیش دارم باید درسم تموم بشه عشقم کار بهتری پیدا کنه تا بیاد و منو ببره نگهداره🥺🐈اولین قرار رژ نداشتم خودکار صورتی مالیدم به لبم وقتی دید خودکار همون لحظه رفت برام رژ خرید 💄رفتیم کافه گردنبند که اسمم بود انداخت گردنم ☕نشستم کنارش دستمو محکم گرفت انگار هیچ غم و غصه ای نداشتم همه رو یادم رفت 🤝 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولن که گور باباش  دومن اول باید خودت خودت بپذیری تا بقیه هم بپذیرند سوم تو بدون آرایش خوشگلی ...

فدات بشم

منم ک همیشه سورمه به چشم دارم. و ریمل.. چون پلکم یکمی پف داره . وقتی نزنم چهرم بی ردح و بی حال میشه. ولی فقط هم همین دوتا رو میزنم. سورمه و ریمل.. خیلی  عوض میشم.. کرم پودر تاحالا نداشتم از ترس لک و ااینچیزا نمیزنم. رژ هم خیلی کمرنگ. شوهرم ندوست یه خال بالا لب دارم ک میگه با رژ بیشتر بچشم میاد😩

مرا به خیر تو امید نیست😩 شر مرسان
منم ک همیشه سورمه به چشم دارم. و ریمل.. چون پلکم یکمی پف داره . وقتی نزنم چهرم بی ردح و بی حال میشه. ...

کرم پودر لک میاره؟؟

کرم پودر لک میاره؟؟

یکی میگه لک اوردم یکی میگه  جوش زدم. یعنی هر کرم پودری برای یه صورتی میسازه. منم نمیدونم چی خوبه نمیزنم.. دیشب رفتم ضدافتاب ام کیو بخرم.. تعریفشو از همه شنیدم.. ک اونم گفتن  نمیاریم گیرم نیومد. شانس منه 

غیر مستقیم گفته😑😂

پس چشماش اینجوری میبینه

به دل نگیر آرایش رو صورت بعضیا خیلی خوب میشینه زیبا تر میشین

یه سریا هم مثل من بعد آرایش شبیه دلقکا میشن😂😑

همیشه همه چیزو خوب و مثبت بگیر بدبین نباش

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

یکی میگه لک اوردم یکی میگه  جوش زدم. یعنی هر کرم پودری برای یه صورتی میسازه. منم نمیدونم چی خوب ...

به جای کرم پودر ضد آفتاب رنگی بزنید خوبه

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

به جای کرم پودر ضد آفتاب رنگی بزنید خوبه

همینکارو میکنم ولی اگه اگه اگه  که روز برم بیرون ضدافتاب دکتر ژیلا میزنم.. اونم دیگه  دلمو زده ازش خسته شدم😁 گفتم ام کیو امتحان کنم