2777
2789
عنوان

خوش سلیقه ها مانتو زرشکی و با چی ست کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5686 بازدید | 28 پست
با شلوار و شال مشکی یه کفش مناسب زرشکی (جیغ نه ها) اگکه بتونی پیدا کنی عالیه با کیف ستش اگه چرم باشه که عالی تر چرم اصلم نشد ایراد نداره fake اش این رنگ با قیمت مناسب زیاده لاکتم زرشکی بزن آرایشتم کلا تن قرمز داشته باشه بیشتر رژ منظورمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم کیف و شلوار کالباسی رنگ بگیر. کفش و رو سری رو مثل هم ست کن.می تونی تم زرشکی یا قهوه ای یا کالباسی در هم انتخاب کنی. کفش چرم هم که همه رنگی هست.حتی خود زرشکی هم قشنگ میشه.
ONLY. GOD.
زرشکی با کرم خیلی شیک میشه شلوار کرم، شال یا روسری کر با طرح زرشکی، کیفو کفش مشگی، میتونه زرشکی هم باشه اینا اما به نظرم یه کم چیپ میشه.
مگر می شود زندگی مرا به هم ریخته آفریده باشد.... خدای دانه های انارررر......؟؟؟؟
با قهوه ای سوخته و کرم روشن شیک میشه سفید اصلااا خوب نیس به نظرم و مشکیم که معمولیه و به همه چی میاد و اسمشو نمیشه گذاشت ست !!! ارایشتم زیادی زرشکی نشه که همه بگن سرخو وارد میشود!!! ملایم و معمولی
خدایا همون که تو میخوای درسته. ولی یکمم اونو که من میخوام به خوشی قاطیش کن. آمین..... 🙏🙏
شلوار کرم. کیف و کفش زرشکی ولی روسری دیگه زرسکی نباشه. لاکتم یه رنگ روشن که بشه روش طرح زرشکی زد. یا زرشکی ساده.
خدایا همون که تو میخوای درسته. ولی یکمم اونو که من میخوام به خوشی قاطیش کن. آمین..... 🙏🙏