2777
2789

سلام بچه ها، من خودم تازگیا یه شیوه برا سرخ کردن بادنجون یاد گرفتم که اصلا روغن جذب بادنجون نمیشه و زودی هم سرخ میشه و قشنگم سرخ میشه، وقتی بادنجون هارو پوست کندم و به اندازه ی دلخواه در آوردم اون ها رو میرزم تو یه قابلمه آب جوش و کمی نمک که ب مدت پنج یا ده دقیقه بجوشه،نترسید که وای الان بادنجونا لِه میشن. بعد که بادنجون هارو آب کش کردین همون موقع بریزید رو یه پارچه و یکم فشارش بدین تا یکم آبش در بره (لازم نیس خشک بشه فقط آب ازش نچکه کافیه) و بعد تو روغن داغ سرخش کنید. خیلی عالی میشه. 😘😘😘😘😘😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زردچوبه هم بهش بزنی قبل سرخ کردن کمتر روغن جذب میکنه👌🏻

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

اشتباهه بد میشه 

فقط قبل سرخ کردن به بادمجونا با فرچه ماست بمال اصلا روغن جذب نمیکنه دیگه 

کسی که منو ریپلایی کردی اگه حرف چرت که درخور شخصیت خودت و تربیت خانوادگیته بهم گفتی جوابتو نمیدم تا بدونی ادم ندونستمت که جوابتو بدم 🙃 پس عقلتو به کار بنداز و  خودت احترام خودتو حفظ کن 🙂