سلام بچه ها، من خودم تازگیا یه شیوه برا سرخ کردن بادنجون یاد گرفتم که اصلا روغن جذب بادنجون نمیشه و زودی هم سرخ میشه و قشنگم سرخ میشه، وقتی بادنجون هارو پوست کندم و به اندازه ی دلخواه در آوردم اون ها رو میرزم تو یه قابلمه آب جوش و کمی نمک که ب مدت پنج یا ده دقیقه بجوشه،نترسید که وای الان بادنجونا لِه میشن. بعد که بادنجون هارو آب کش کردین همون موقع بریزید رو یه پارچه و یکم فشارش بدین تا یکم آبش در بره (لازم نیس خشک بشه فقط آب ازش نچکه کافیه) و بعد تو روغن داغ سرخش کنید. خیلی عالی میشه. 😘😘😘😘😘😘😘