2777
2789
عنوان

شوهر

79 بازدید | 6 پست

سلام بغض داره خفم میکنه شوهرم کار و زندگیشو ول میکنه میره کفتر بازی امروز با یه بچه تو شکم  بعد دوتا بچه گفتم اگه دیگه بری سراغ کفتر روی منم نمیبینی گفت هر چور راحتی شما بودین چه کار میکردین الان دلم میخواد ماشین و بردارم کارتشم دستمه دسته پسرمو بگیرم برم خونه مادرم تا ادب بشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😥😥😥😥شما بودین چه میکردین

والا تو موقعیتش نبودم و اصلا تا حالا با کفتر بازها برخورد هم نداشتم اما شنیدم که میگن ترکش مثل اعتیاد سخته .ولی به نظرم باید اینقدر سرش رو شلوغ کرد خصوصا با مسائل و کارهایی که بهش علاقه داره که اونوقت کفتر بازی بشه اولویت آخرش ...یه جوری که فراموشش کنه .

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........